A megtévesztésig hasonlít Shakirára ez a 37 éves nő: Rebecca fotóin ámulunk

Shakira hasonmása Shakibecca néven található meg az Instagramon.

shakira-hasonmás-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte nincs olyan világsztár, akinek ne akadna legalább egy hasonmása ezen a bolygón, a 44 éves kolumbiai származású Shakira akár az ikertestvérének is vallhatná a Venezuelában született, 37 esztendős Rebecca Maiellanót, aki manapság Shakibeccaként hivatkozik magára mindenütt.

Shakira hasonmása, Rebecca

Rebecca 1984-ben született Venezuelában, már kiskorában megmutatkozott, hogy ügyesen táncol és énekel. Hazájában több tehetségkutató műsorban is részt vett, majd később a La Tos México című show egyik zsűritagja lett. Jelenleg Mexikóban él, és Shakibecca néven ad élő fellépéseket, amelyeken Shakira legnépszerűbb slágereit adja elő.

2018-ban találkozhatott az idoljával is, amikor Shakira fellépett Mexikóvárosban. Élete egyik legszebb napja volt, közös fotójukat a mai napig nagy becsben tartja. Instagramján több mint 159 ezren követik, így már ő is kiépített magának egy külön rajongótábort.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire hasonlít Rebecca Shakirára.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük