Mélyen kivágott ruhában vállalja nőiességét Serena Williams
Serena Williams nemcsak sportsikereiről, de arról is híres, hogy szívesen kirakja, amije van.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ugyan a profi teniszezők között is akadnak igazán nőies alkatú versenyzők - elég csak Anna Kurnyikovára gondolnunk -, Serena Williams nem éppen közéjük tartozik.

A világ egyik legsikeresebb sportolójaként bizonyára milliókat költhetne plasztikára, ő azonban vállalja adottságait, és nem kér a sebészkésből. Izmos teste kétségtelenül jól mutat a teniszruhában, estélyiben viszont már kevésbé.

Nem zavartatja magát

Bizonyára egy cseppet sem zavarja, hogy nem épp modellalkat, hiszen nemegyszer kapták már le a lesifotósok, amint a tengerparton élvezi a napfényt falatnyi bikinijében.

De az az arcpirító eset is előfordult már, hogy átlátszó ruhában tette közszemlére nem mindennapi bájait.

A csúf igazság című vígjáték premierjén sem hazudtolta meg magát a 28 éves teniszcsillag, így a parti résztvevői nemcsak széles mosolyában,  de méretes kebleiben is gyönyörködhettek.

Szereti a mély dekoltázst

Ami a dekoltázsát illeti, zsenge kora ellenére a gravitáció már megtette hatását - ezt pedig a mélyen kivágott fekete kisestélyi nemhogy nem takarta, hanem egyenesen kiemelte.

Pedig az estélyi ruhák tekintetében Serena Williams csak ritkán fog mellé, és általában csinosabbnál csinosabb göncökre szavaz.

Minden bizonnyal van saját stylistja, aki segít kiválasztani a számára előnyös darabokat - talán ezúttal szabadságra ment.

Ezt is szeretjük