Szörnyen elgyötörten kapták le az amúgy csinos Selma Blairt
A fiatal Selma Blair puffadt arccal, megdöbbentően kimerülten ment vásárolni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megdöbbentő fotók láttak napvilágot Selma Blairről, amelyeken a színésznő meglehetősen megviselt állapotban látható.


Arcán a több rétegnyi smink ellenére is jól látszik, hogy valami nincs rendben, az pedig csak további gyanúra ad okot, hogy az amúgy vékonyka sztár különösen pufin fest.

A 36 éves Selma Blair nem él túlságosan hedonista és züllött életet, emiatt aztán a címlapokon sem találkozhatunk nevével túl gyakran.

Ezért is különösen meglepő őt ilyen lerobbant állapotban látni, persze meglehet, hogy aggodalomra semmi ok, hiszen neki is lehetnek rosszabb napjai.

Visszahúzódó, nyugodt és csendes életmódja közrejátszhat abban, hogy Blair neve talán még a mozirajongóknak sem cseng túlságosan ismerősen, de arcát ettől függetlenül biztosan sokan ismerik.

Leszbikus csókjával díjat nyert

A kilencvenes években kezdett színészkedni, de akkoriban még elsősorban csak kisebb mellékszerepeket bíztak rá. Az áttörést az ezredforduló utáni olyan filmek hozták meg számára, mint a Doktor Szöszi vagy a Pokolfajzat.

Blair egy különleges díjat is a magáénak tudhat, ugyanis az 1999-es Kegyetlen játékokban Sarah Michelle Gellarral váltott forró leszbikus csókot, amiért mindketten megkapták az MTV Music Awards legszexisebb csókjelenetének járó díjat.

A színésznő tehetségét jellemzi, hogy szinte minden műfajban kipróbálta már magát, láthattuk vígjátékban, horrorban, művészfilmben és fantasy-ben egyaránt.Magánéletéről nem sokat lehet tudni. 2004-ben ment feleségül Ahmet Zappához, ám 2006-ban elváltak, Blair elmondása szerint összebékíthetetlen ellentétek miatt.
Ezt is szeretjük