50 fölött is lélegzetelállítóan vonzó doktor House szerelme
Sela Ward a Doktor House második évadában tűnt fel néhány epizód erejéig.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy minden sorozat, úgy a nagysikerű Doktor House sem bírta volna a jelenleg forgatott hatodik évadig - és még tovább -, ha csupán ugyanazokkal az arcokkal találkoztak volna a nézők minden egyes epizódban. Szerencsére a stáb folyamatosan gondoskodik arról, hogy mind a gyógyítandó betegek, mind pedig a főszereplők múltjából előbukkanó alakok kellőképpen izgalmasak - és lehetőleg vonzók is - legyenek.

Sela Ward az első évad utolsó két részében bukkan fel először mint Stacy Warner, majd marad még néhány epizód erejéig, hogy aztán végképp kilépjen a sorozat szereplőinek életéből. Mégis, jelenléte meghatározó volt, hiszen általa derült fény sok mindenre House múltjából: hogy miért jár bottal, és legfőképpen, hogy tudott ő szeretni - nagyon is -, mielőtt lesántult.

Moziban is sikeres

A szépséges, és egyébként a House-t alakító Hugh Laurie-nál három évvel idősebb színésznő játssza ugyanis a morcos doki egykori szerelmét! Nem csoda, ha öt évvel a szakítás után is képes megbizsergetni a szőrösszívű orvoszseni lelkét, bár a sorozatfanok bizonyára emlékeznek, végül House mégiscsak visszautasítja a nő közeledését.

Természetesen az 1956-os Sela Wardnak nem ez volt élete első sorozatszerepe. Korábban a rajongók 127 részen keresztül követhették figyelemmel kalandjait a Sisters című szériában, majd 1999 és 2002 között a Még egyszer és újra szitkom szereplői között tűnt fel. Sőt, állítólag a Született feleségek Susan Mayerének szerepét is neki ajánlották fel először. Ám mivel nem szeretett volna egy újabb sorozatbéli főszerep miatt a családjától távol lenni, így végül Teri Hatcher költözött a Lila akác közbe.

Két saját gyerek meg a többi

Ehelyett az 53 éves sztármami a mozivásznon igyekezett megmutatni tehetségét: ő játszotta Harrison Ford brutálisan meggyilkolt feleségét a kilencvenes évek egyik sikerfilmjében, a Szökevényben. 2004-ben a Holnaputánban kapott szerepet, legfrissebb filmjét, a The Stepfathert pedig 2009 októberében mutatták be.

Ami a magánéletét illeti, Sela Ward 1992 óta Howard Sherman felesége, akitől két gyermeke született az idők során: Austin 16, Anabella pedig 12 éves. Emellett szívén viseli az árvák sorsát - 2002-ben nyitotta meg a Hope Village for Children gyermekfalut szülővárosában, Meridianben, melyet a tervek szerint több hasonló létesítmény követ majd az Egyesült Államokban.
Ezt is szeretjük