Váratlanul letartóztatták Sean Penn kamaszfiát
Sean Penn fia, a 16 éves Hopper Jack végül tisztázta magát a rendőrségen, az eset azonban továbbra is gyanús.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Október végén letartóztatták Sean Penn 16 éves fiát, Hopper Jack Pennt, adta hírül a RadarOnline.

Sean Penn fiával, Hopper Jackkel

Hopper Jack Pennt Malibuban tartóztatták le, de mivel kiskorú, a hatóság nem tájékoztathatta a közvéleményt, hogy milyen okból történt mindez, illetve, hogy milyen vádakat emeltek ellene.

A rendőrség szóvivője csupán annyit közölt, hogy Penn fiát egy malibui középiskolából vitték el a rendőrök.

Természetesen - ahogyan az már csak lenni szokott Hollywoodban - nem sokkal később fény derült a titokra.

Drogokkal tartóztatták le

Két forrás is megerősítette a RadarOnline-nak, hogy Hopper Jack Pennre kábítószerek birtoklása miatt csapott le a rendőrség, ám azt egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan miféle anyagokról volt szó.

A legfrissebb hírek szerint valójában az egész ügy egy félreértés volt. Egy, a nyomozó hatósághoz közel álló forrás szerint pedig a tinédzserfiúnak nem kell bíróság előtt felelnie bűnéért.

Csak orvosság volt

A sztárcsemetének ugyanis sikerült bizonyítania, hogy csak a nevére felírt és orvosi receptre kapható orvosságok voltak a tulajdonában, a rendőrség pedig már le is zárta a nyomozást.

Az eset azonban jogosan kelthet gyanút bárkiben. Különös, hogy egyetlen alkalommal sem adtak információt arról, hogy pontosan miféle kábítószereket találtak a fiúnál, illetve, hogy végső soron milyen orvosságokról is van szó.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Elképzelhető, hogy a sztárpapa megmozgatott néhány követ, hogy fia megússza a botrányt jogi következmények nélkül, de persze ez is csak találgatás.
Ezt is szeretjük