Ezek a fotók buktatták le őket! Sean Penn fiatalabb kolléganőjébe szeretett bele
Sean Penn új barátnője nem más, mint Charlize Theron.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Madonna nagyot koppanhatott, legalábbis a legújabb képek szerint két szék közül a pad alá esett. Mint ismert, azért szakított fiatal fiújával, mert újra össze akart jönni volt férjével, Sean Penn-nel.

Aki viszont nagyon úgy fest, hogy egy másik szőkeség kegyeit keresi, nem másét, mint a világ egyik legszebb nőjének választott Charlize Theronét.

Hawaiion kapták őket lencsevégre

A párosról időről időre felröppentek a pletykák, hogy több lehet közöttük kollegiális viszonynál, ám ők sohasem akarták sem megerősíteni, sem cáfolni mindezt.

Most pedig együtt mentek nyaralni Hawaiira, és szemtanúk elmondása szerint nagyon szoros lehet a kapcsolatuk, közvetlenek egymással, sőt, egyesek szerint süt róluk a szerelem.

Az 53 éves Sean Penn még mindig remek formában van, és amíg 38 éves barátnője a napon sütkérezett, ő a habokba vetette magát.

Bár a parton nem törődtek azzal, hogy együtt láthatják őket, Hawaiira és Los Angelesbe is külön utaztak, és kényesen ügyeltek arra, hogy a repülőtereken se találkozzanak.

Együtt is élnek

Egy magát megnevezni nem kívánó bennfentes elmondta, hogy a színész gyakorlatilag már Theronnál lakik Los Angelesben, gyakorta lehet őt látni, amint reggel a színésznő házából távozik.

Egy másik barát elmondta, hogy A rém sztárja nagyon szeretne örökbe fogadott kisfiának egy kistestvért, és reménykedik benne, hogy mindez Sean Penn segítségével teljesülhet is.

Ezt is szeretjük