Az intenzíven ápolják! Súlyos balesetet szenvedett a 21 éves énekes
Sean Kingston tinisztár a hétvégén szenvedett súlyos jet ski-balesetet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az amerikai tinisztár, Sean Kingston a hétvégén szenvedett súlyos jet ski-balesetet, a veszélyes vízijárművön ráadásul nem egyedül száguldozott.

A 21 éves énekest vasárnap, helyi idő szerint este hatkor szállították a Jackson Memorial kórház melletti Ryder Trauma Centerbe.

Mindketten megsérültek

Kingston állapota kritikus, de sérüléseinek súlyosságáról - családja kérésére - nem adnak bővebb információt. A hírek szerint a floridai Miami Beach-en töltötte a hétvégét, fürdőzéssel és jet skizéssel.

Egy óvatlan pillanatban azonban elvesztette uralmát a vízijármű felett, és súlyos balesetet szenvedett. A szemtanúk szerint az énekes nem egyedül volt a jet skin, egy fiatal lány ült még mögötte.

A kiszivárgott hírek szerint a tinik a Palm Island híd lábának ütköztek, és mindketten megsérültek. Kingstonéknak az volt a szerencséjük, hogy egy, a közelben csónakázó férfi látta a balesetet, és csónakjába emelte a sérült fiatalokat.

Kingston szóvivője és menedzsere elismerte a baleset tényét, de a két sérült tini állapotáról nem adott információt.

Az intenzíven ápolják

Mindössze annyit tudni, hogy a Beautiful Girls előadójának olyan súlyosak a sérülései, hogy jelenleg az intenzíven ápolják, utasáról azonban még ennyit se tudni.

- Igen, igaz a hír, hogy Sean Kingstonnak baleset volt, ennél többet még mi sem tudunk. Ő és családja köszöni mindenkinek a támogatást és a jókívánságokat - zárta mondandóját a TMZ hírportálnak a sztár menedzsere.

A rendőrség természetesen vizsgálja a súlyos baleset okát és körülményeit, de a tinisztár szóvivője rögtön az eset után sietett leszögezni, hogy Kingston nem ivott, mielőtt a jet skire ült volna. Ezt egyébként a hivatalos szervek is megerősítették, úgyhogy az alkoholos befolyásoltság nem merülhet fel okként.

A zenészcsaládból származó afroamerikai Sean Kingston 2007-es debütáló slágerével, a Beautiful Girls című r'n'b dalával rögtön a listák élén landolt, sőt, három hétig uralta is az első helyet.

Fülbemászó dalait nemcsak az amerikai, de az európai tinédzserek is megszerették. Erre a legjobb bizonyíték, hogy Kingston jelenleg épp a világ legnagyobb tinisztárjával, Justin Bieberrel turnézik.

Ezt is szeretjük