Sean Penn felismerhetetlen friss fotóján: a 61 éves színész új szerepe kedvéért alakult át
Sean Penn Julia Roberts oldalán lesz látható a Gaslit című sorozatban.

GettyImages-902014366
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kétszeres Oscar-díjas Sean Penn számára szinte alig akad olyan év, amikor nem jön ki egy újabb filmje vagy sorozata. A rajongók legközelebb a Gaslit című sorozatban láthatják, amelyben Julia Robertsszel együtt szerepel.

A tavasszal megjelenő sorozat első fotói is megjelentek, amiket a Starz amerikai kábel- és műholdas televíziós hálózat tett közzé, ugyanis a széria az említett csatornán lesz elérhető először.

Sean Penn a Gaslit című sorozat főszereplőjeként

Az alábbi felvétel a széria két nagy nevéről készült, Sean Penn szinte teljesen felismerhetetlen. A maszkmesterek kiváló munkát végeztek vele, ugyanis a színész Nixon jobbkeze és legfőbb ügyésze, John Mitchell bőrébe bújik, a politikus arról híresült el, amikor jóváhagyta a Watergate-betörést a '70-es években.

A Watergate-ügy a '70-es évek egyik legnagyobb botránya volt az Amerikai Egyesült Államokban. 1972-ben betörtek a Watergate-ház egyik irodának használt lakásába, ami a Demokrata Párthoz tartozott. A betörők lehallgatókészülékeket telepítettek, végül emiatt öt embert, köztük a Nixon újraválasztásáért küzdő szervezet fizetett alkalmazottját őrizetbe vették, később két további embert tartóztattak le, akik a Fehér Ház munkatársai voltak.

Eleinte Richard Nixon és csapata tagadta, hogy bármi közük lenne az ügyhöz, a kongresszusi bizottság viszont eljárást indított a botrány kivizsgálására. Végül kiderült, hogy  Nixon kezdettől fogva mindent tudott, hiszen az akciót ő maga rendelte el, a politikai kémkedés mellett a kormányzat több ezer állampolgárt is lehallgatott illegálisan. Az elnök 1974 augusztusában mondott le a posztjáról.

A minisorozat április 24-én jelenik meg, Sean Penn mellett Julia Roberts is fontos karaktert alakít, Martha Mitchellt játssza, aki John Mitchell felesége volt akkoriban. Ha az asszony nem lett volna, talán a botrány sem robbant volna ki, ugyanis Martha nyomozásba kezdett, és rájött, hogy Nixonék állnak a betörés mögött, azt is tudta, milyen hazugságokat nyilatkozott a férje.

Bár a nőt próbálták távol tartani attól, hogy nyilatkozzon, ez nem sikerült. Ő volt az első, aki azt hangoztatta, hogy a Fehér Ház is érintett az ügyben. Akkoriban az elnök emberei mindent elkövettek azért, hogy Marthát egy alkoholproblémákkal küzdő, hisztérikus nőnek állítsák be, ám az állításai mind igaznak bizonyultak később.

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones gyerekei

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép családot alapított a sztárpár.

Ezt is szeretjük