Sean Connery özvegyének szívszorító vallomása: így élte meg utolsó hónapjait a legenda
Sean Connery és felesége 45 évig voltak házasok.

sean-connery-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sean Connery október 31-én hunyta le örökre a szemeit, a kilencvenéves sztár halálának híre az egész világot megrázta. A filmiparban rengetegen emlékeztek meg róla, például Pierce Brosnan, Arnold Schwarzenegger, Hugh Jackman, Salma Hayek, Catherine Zeta-Jones vagy Daniel Craig.

Felesége, a 91 esztendős Micheline Roquebrune a Daily on Sunday lapnak törte meg a csendet, a festőművész szívszorító dolgokat mesélt el elhunyt férje utolsó hónapjairól.

Így nyilatkozott Sean Conneryről a felesége

A francia származású asszony és Connery szenvedélyesen szerették egymást, 1970-ben, egy golfversenyen ismerkedtek meg, érdekesség, hogy amikor találkoztak, nem beszéltek egy nyelven, Connery angolul, a nő csak franciául, spanyolul és arabul értett. Ennek ellenére mégis kialakult a szerelem köztük. 45 évig éltek házasságban. A James Bond sztárjának utolsó hónapjai nem voltak egyszerűek a nő szerint.

GettyImages-657458090
Fotó: Donaldson Collection / Getty Images Hungary

Ez már nem volt élet a számára, már nem tudta kifejezni magát.

- Legalább álmában hunyt el, békés körülmények között. Vele voltam végig, és egyszer csak elaludt örökre. Ő is így akarta ezt. Demenciával küzdött, ami nagyon megviselte. Megkapta élete utolsó kívánságát, hogy békében érje a halál - mesélte az asszony.

GettyImages-85727932
Fotó: Charles Eshelman / Getty Images Hungary

- Gyönyörű ember volt, és csodálatos életet éltünk együtt. Igazi férfi volt, pontosan tudom, mennyire nehéz lesz nekem nélküle, de ez nem tarthatott örökké - magyarázta, majd még egyszer hozzátette, mennyire hálás azért, hogy legalább békében hunyt el a James Bond sztárja.

Ő volt Freddie Mercury élete szerelme

Képes összeállításunkban megnézheted Mary Austin és Freddie Mercury közös fotóit.

Ezt is szeretjük