Sean Connery 93 éves özvegye bikiniben: lányunokája szerint bőven letagadhatna a korából
Sean Connery özvegyének bikinis képeit unokájuk, Saskia osztotta meg az Instagramon.

sean-connery-felesége-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sean Connery özvegye, Micheline Roquebrune a Bahamákon lazított a családja társaságában, lányunokájuk, Saskia Connery meg is örökítette, hogy szeretett nagymamájával tölthetett némi időt. Bikiniben pózoltak egymás mellett.

Sean Connery özvegye bikiniben

Amikor Sean Connery 1975-ben feleségül vette a festőművészként tevékenykedő Micheline Roquebrune-t, mindkettőjüknek voltak már gyermekei az első házasságukból. A James Bond sztárjának volt egy fia, Jason, míg Micheline-nek két fia és egy lánya, Oliver, Micha és Stephane. A színész a nő gyerekeit sajátjaiként szerette és a nevére vette őket végül. Utóbbi három lányunokával, Natashával, Samarával és Saskiával ajándékozta meg a házaspárt.

A lányok közül Saskia posztol a legtöbbet a nagyszüleiről. A 2020-ban elhunyt színészért egyenesen rajongott. A hétvégén szeretett nagymamájával lazított a Bahamákon, egy jachton pózoltak együtt. A fiatal szépség közös fotójukhoz odaírta: „Hajózós napok a legjobb barátnőmmel. 93 vagy 39 éves?” - jegyezte meg a kép alá, utalva rá, hogy Micheline akár éveket letagadhatna a korából.

Képes összeállításunkban megnézheted Sean Connery özvegyének legfrissebb fotóit. Találhatsz Michaeline-ről olyan felvételeket is, amelyeken még a színészlegendával együtt szerepel.

Ezt is szeretjük