Ő Sean Connery egy szem fia - Jason édesapja szakasztott mása
Sean Connery fia a színészet mellett rendezőként is bemutatkozott már.

sean-connery-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sean Connery 1962-ben vette feleségül Diane Cilento ausztrál színésznőt, aki 1973-ig volt az első felesége. Egyetlen közös gyermekük, Jason Connery egy évvel a házasságkötésük után született meg Londonban.

Iskolái elvégzése után Jason Connery világhírű édesapja nyomdokaiba lépett, és a színészetet választotta. Karrierje a nyolcvanas évek elején kezdődött, első filmszerepét az 1983-as A fegyelem urai című thrillerben kapta. 

Nem lett akkora sztár, mint az apja

Az azóta eltelt mintegy négy évtized során főként tévéfilmekben és sorozatokban láthattuk, illetve feltűnt néhány felejthető B-kategóriás filmben - nem sikerült tehát akkora szupersztárrá válnia az álomgyárban, mint Oscar-díjas édesapjának. 

Sean és Jason Connery skót szoknyában
Sean és Jason Connery skót szoknyában

Jason Connery 2009-ben ült először a rendezői székbe, direktorként pedig készített már horrort, sci-fit, sport- és életrajzi filmet - igaz, egyik sem keltett valami nagy feltűnést. Ami pedig a magánéletét illeti: Sean Connery 54 éves fia 1996-ban vette feleségül Mia Sara amerikai színésznőt, fiuk, Dashiell Quinn egy évvel később született meg, 2002-ben azonban elváltak.

Ezt is szeretjük