Nem búslakodott sokáig! Egy 17 évvel fiatalabb szépséggel jött össze az énekes
Seal egy évvel a válása után jelent meg együtt egy színésznővel.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Újra rátalált a szerelem a brit énekesre, Sealre, aki egy éve vált el feleségétől, Heidi Klumtól.

A sztár legújabb választottja a Viharok háborújából is ismert, 33 éves színésznő, Erin Cahill.

Egy éve vált el

Seal és Heidi Klum 2012 januárjában, hét év házasság és három közös gyermek után váltak el. Korábban Hollywood igazi álompárjának tartották őket, ezért mindenkit meglepetésként ért a bejelentés.

Úgy tűnt, a szakítás a modellt viselte meg kevésbé, ugyanis alig néhány hónap elteltével összejött a testőrével, Martin Kristennel.

Az énekesnek egy év kellett ahhoz, hogy újra rátaláljon a szerelem: néhány napja Los Angelesben látták ebédelni és sétálni egy ismeretlen nővel, akiről később kiderült, hogy nem más, mint a Viharok háborúja sztárja, Erin Cahill.

A képek nyilvánosságra hozatala után első hivatalos megjelenésükre sem kellett sokáig várni, a minap a Silver Circle-gálán tették tiszteletüket, ahol együtt pózoltak a fotósok előtt.

Akár komoly is lehet

A pár nagyon vidámnak tűnt, az 50 esztendős Seal fekete öltönyében büszkén ölelte magához a szép színésznőt, aki egy visszafogott, fekete-fehér csíkos felsőt viselt.

Az énekest egyébként az elmúlt egy évben többször is lefotózták különböző szépségek társaságában, ám egyikükkel sem jelent meg hivatalosan sehol, így nem csoda, ha azt pletykálják, hogy a 17 évvel fiatalabb Erin Cahill-lel akár komolyabbra is fordulhat majd egyelőre csak bimbózó kapcsolatuk.

Ezt is szeretjük