Féltik Schumacher fiát a versenyzéstől! Nem először szenved balesetet a pályán
A 17 éves Mick apja nyomdokaiba lép, csak nehogy úgy járjon, mint ő!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már nemcsak a családtagok, de a Forma-1-es pilóták is féltik Michael Schumacher fiát, Micket a versenyzéstől. Nem meglepő, hiszen ez életveszélyes pálya.

A hétszeres világbajnok Michael Schumacher fiát, Micket édesapja két évvel ezelőtti síbalesete óta egyre nagyobb figyelem övezi, a nyomás miatt nehéz dolga van.

Nem először szenved balesetet Mick

Habár a Forma-1-es pilóta 16 éves fia tudja, milyen veszélyekkel jár az autóversenyzés, nem riad meg a komolyabb sérülésektől sem. A tehetsége mindenképpen megvan hozzá, hiszen a gokartos évek után, 2015-ben lépett be a formaautózás világába a német Formula-4 szériában, idén pedig már a Forma-3-ban folytathatja karrierjét.

Az utóbbi években többször érte baleset, a Lausitzringen 160 kilométer/órás tempóval kirepült a pályáról, és a kavicságyban landolt. A tavalyi Forma-4 osztrák versenyhétvégéjének futamán karját törte, a Forma-4-es bajnokság ausztriai futamán pedig karambolozott - és ez még csak a kezdet. Főként édesanyja, Corinna aggódik, hiszen nem szeretné, ha a fiú egy súlyos baleset során kómába kerülne, mint szeretett férje.

A legutóbbi információk szerint a Forma-1-es versenyző, Nico Rosberg a Mercedes évzáró motorsportgáláján találkozott Mickkel, és elmondta, félti a 16 éves fiút. Szerinte nehéz dolga van, főként a figyelem miatt, ami apja miatt rá hárul.

Michael Schumacher két éve szenvedett súlyos agysérüléssel járó síbalesetet, kilenc havi kórházi ápolást követően tavaly szeptember óta a család svájci otthonában lábadozik, ám nem sok jót ígérnek az orvosok az állapotával kapcsolatban.

Családi fotókon Michael Schumacher és Corinna

A Forma-1-es világbajnok és felesége 1991 őszén ismerkedett meg. Nézd meg Schumacherék ritkán látott családi fotóit!

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük