Így néz ki Scarlett Johansson luxusvillája
Scarlett Johansson három éve vásárolta hétmillió dollárért a villát, ám most úgy döntött, megszabadul tőle - áron alul.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Scarlett Johansson karrierje az elmúlt években üstökösszerűen ívelt felfelé, hiszen a 2003-as Leány gyöngy fülbevalóval idején még korántsem számított akkora sztárnak, mint manapság.

Az Elveszett jelentésben már sokan felfigyeltek rá, ám pályafutását Woody Allen egyengette a leginkább, a világhírű rendezővel ugyanis két alkalommal is együtt forgatott.

A 25 éves amerikai színésznő ügyesen választja meg szerepeit, hol kisköltségvetésű művészfilmekben, hol pedig látványos tömegfilmekben találkozhatunk vele.

Utóbbiak közé tartozik A sziget, a Spirit – A sikító város vagy a Vasember 2, aminek forgatását a közelmúltban fejezte be.

Rosszul választott

A pénz miatt tehát biztosan nem kell aggódnia. Ezt jól tükrözi a 2007-ben Los Angelesben vásárolt spanyol villája - a híresség hétmillió dollárt költött a lenyűgöző ingatlanra.

Arról nem is beszélve, hogy további több ezer dollárt vitt el az épület teljes körű felújítása is, ennek ellenére a múlt héten Johansson úgy döntött, hogy eladja az egészet.

A meghirdetett ár pedig 4 950 000 dollár - vagyis legalább kétmillió dollárt bukott anyagilag, ha egyáltalán talál vevőt a luxuskastélyra.

A képek mindenesetre önmagukért beszélnek- ha valaki úgy dönt, hogy ott szeretne élni, akkor a busás összegért cserébe gyönyörű tágas terekben sétálhat, üvegtetejű nappaliban láthatja vendégül barátait, a luxuskonyháról, a kertről és medencéről nem is beszélve.

Reynoldsnak sikerült elvennie feleségül

Johansson - akit 2007-ben a Playboy a világ legszexisebb nőjének kiáltott ki - sokakat meglepett 2008 őszén, amikor hozzáment Ryan Reynoldshoz, hiszen a színésznő állandóan azt hangoztatta, hogy nem igazán hisz a monogámiában.

A jóképű szívtiprónak azonban sikerült úgy elcsábítania, hogy oltár elé állt vele. Pedig A suttogó egykori gyereksztárjának nem volt valami laza gyerekkora.

A Contactmusicnak ugyanis bevallotta, hogy édesanyja, Melanie Sloan nemcsak azt nem hagyta fiatalabb korában, hogy színészekkel randizzon, hanem egyáltalán nem engedte randizni.

Ezt is szeretjük