Mi van köztük? Egy 24 évvel idősebb pasira mozdult rá az ismert színésznő
Scarlett Johansson cáfolta azokat a híreket, miszerint Sean Penn-nel jár.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A múlt héten láttak napvilágot azok a pletykák, melyek szerint Scarlett Johansson Sean Penn-nel jár, ám a 26 éves amerikai színésznő szóvivőjén keresztül cáfolta ezeket a híreszteléseket.

A szőke bombázó a beszámolók szerint január folyamán melegedett össze a Los Angeles-i Chateau Marmont szállodában az amerikai színésszel, aki kétszer annyi idős, mint ő.

Elbűvölte Penn

A US Weekly értesülései szerint akkor kerültek közelebbi kapcsolatba egymással, amikor Johansson elhatározta, Haitire utazik, hogy segítsen a földrengés miatt bajba jutottakon.

- Scarlettet teljesen elbűvölte Sean Penn, akit először akkor keresett meg, amikor azt tervezte, hogy az Oxfammel Haiti szigetére repül. Tudta, hogy Sean ott él egy sátorban, ezért tanácsért fordult hozzá.

A suttogó egykori gyereksztárja végül nem utazott el Haitire, de állítólag mindketten kifejezték egymás iránti érzésekeit, amelyek a bulvárlap szerint átlépik a barátság határát.

Csak jó barátok

Természetesen nem kellett sokat várni a cáfolatra sem, amit Scarlett Johansson szóvivője juttatott el az E! Online-nak - ebben határozottan tagadta, hogy ügyfele romantikus viszonyba került volna az ötvenéves amerikai színésszel.

- Scarlett és Sean nem járnak, hiszen évek óta jó barátok. Sem több, sem kevesebb. Az elmúlt hónapokban sokat beszélgettek Haitiről, illetve Scarlett küszöbön álló haiti látogatásról - az Oxfam nagyköveteként érkezik majd a katasztrófa sújtotta országba.

Scarlett Johansson 2008-ban házasodott össze Ryan Reynolds-cal, és 2010 decemberében adta be a válókeresetet kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Sean Penn szintén tavaly vált el feleségétől, Robin Wrighttól.

Ezt is szeretjük