A legsármosabb hollywoodi apukák
Híresek, gazdagok, és a hivatás mellett lelkiismeretes szülők is - kell ennél több? Nekünk aligha! Nézd meg kedvenc apukáinkat!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Will Smith

A 39 éves színész példás apa és férj, aki legutóbb kétszer is azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy saját gyermekeivel együtt közösen vállalt szerepet két sikeres filmben. Ez a nem mindennapi bátorság és kedvesség egyedülálló, az pedig csak hab a tortán, hogy a kis Smith-gyerekek tényleg ügyesen helytálltak mindkét filmben. Az első mozi a 2006-os A boldogság nyomában című sírós családi dráma volt, amiben a kis Jaden Smith-szel együtt szerepelt a sztár, a második film pedig a 2007-es Legenda vagyok volt, amiben Willow Smith is felbukkant. A filmek sikeréhez nagyban hozzájárulhatott a gyerekek szerepeltetése, akiknek egy percig sem kellett félniük, hiszen apu féltő szárnyai minden pillanatban vigyáztak rájuk a forgatások során.


A népszerű sztár, aki a Kaliforniába jöttem című sorozattal robbant be a köztudatba, 1992-ben vette feleségül Sheree Zampinót, aki egy gyermeket - Willard Christophert - szült férjének, a fiú – akit inkább Trey-nek neveznek –, fel is tűnt apja 1998-as videóklipjében, a Just Two of Us-ban. Második és egyben jelenlegi felesége, Jada Pinkett kezét 1997-ben kérte meg, a pár azóta is együtt él, gyermekeik 1998-ban és 2000-ben születtek meg.

A boldog családnak pedig feltehetően nem kell aggódnia a jövőjük miatt, hiszen Will Smith az egyike azon három színésznek, akik eddigi pályafutásuk során hét darab 100 millió dollár feletti bevétellel rendelkező filmet tudnak felmutatni, a másik két sztár Tom Hanks és Tom Cruise.

Brad Pitt

Habár Brad Pitt egyelőre nem kínált szerepeket gyermekeinek, cikkünkből mégsem maradhat ki a neve, hiszen hónapok óta rendre érkeznek azok az imádnivaló fotók, amelyeken feleségével, Angelina Jolie-val és gyermekeikkel együtt látható a sztár. Nem beszélve arról, hogy Brad Pitt mindig jókedvűen mosolyog a fáradhatatlan lesifotósok képein, ami azt tanúsítja, hogy Pitt egészen jól bírja a gyűrődést csodálatos felesége és gyerekei mellett – amire joggal lehet büszke ő is, és az egész család is.

Brad Pitt a kasszasikerek állandó szereplője, pedig a sikerfilmek mellett folyamatosan elvállal különböző igényesebb, kevesebb nézőt megszólító filmeket is. Mégis a mai napig mindössze egyetlen Oscar-jelölése van, amit 12 éve kapott a 12 majomért. Ez azonban nem keseríti el túlságosan, és keményen dolgozik évtizedek óta, nemrég fejezte be a Coen-fivérek legújabb filmjének forgatását, neve pedig jelenleg öt jövőbeli film stábjában is ott található.


Első felesége Jennifer Aniston volt, akitől öt év házasság után végül 2005-ben vált el. Ugyanezen év nyarán összeköltözött Angelina Jolie-val, akivel a Mr. és Mrs. Smith forgatásán került közelebbi viszonyba, a pár azonban mindezidáig nem kötött házasságot. Pitt ennek ellenére örökbe fogadta Jolie nevelt gyermekeit - a kambodzsai Maddox és az etióp Zahara Marley családneve így lett Jolie-Pitt hivatalosan is. Csak a vietnámi Pax nem kapta meg egyelőre a jól hangzó nevet a házasság nélküli együttélésből származó jogi akadályok miatt. Első közös gyermekük Shilouh Nouvel Namíbiában született császárral, de a már így is elég népes család hamarosan újabb jövevényekkel bővül majd, ugyanis még várhatóan a nyáron megszületnek a sztárpár ikrei is.

Jude Law

A 35 éves angol színész, aki generációjának egyik legtehetségesebb és legsikeresebb alakja, a kilencvenes évek közepén tűnt fel a mozivásznon, de előtte jópár évig szerepelt színházi előadásokban. Első jelentősebb alakítása az 1997-es Gattaca című scifiben volt, onnantól kezdve pedig nem volt megállás, Jude Law – aki keresztnevét a Beatles Hey Jude című dala után kapta – szinte kizárólag igényes és intelligens filmekben vállalt szerepeket. Jellemző tehetségére, hogy alakításai nem korlátozódnak egyetlen zsánerre, sőt, sokkal inkább a műfaji sokszínűség jellemzi repertoárját, láthattuk már történelmi és háborús filmekben, scifikben, romantikus drámákban és elvont művészfilmekben is.


Filmes pályafutása példaértékű, olyan neves rendezőkkel dolgozott együtt, mint Steven Spielberg, Clint Eastwood, David Cronenberg, Anthony Minghella, és a sort még sokáig folytathatnánk. Egyedül csak az érthetetlen, hogy miért nem kapott még eddig Oscart, hiszen hiába a kiváló filmek, mindössze két jelöléssel jutalmazták eddig, a Tehetséges Mr. Ripley-ért és a Hideghegyért, de egyik szerepéért sem kapta meg a fényes aranyszobrot.

Jude Law biztosan jó apa lehetett, elnézve a róla készült fotókat, melyeken gyermekeivel sétálgat, akikből van sok, szám szerint négy, igaz, a legidősebb, Finlay Munro csak a nevelt fia. Jude Law 1997-ben vette feleségül Sadie Frostot, aki leginkább Law-val kötött házassága és Kate Moss-hoz fűződő barátsága miatt került a címlapokra. A pár kapcsolata azonban hat év után véget ért, és 2003-ban végül elváltak.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Meglehet, hogy Jude Law jó apa volt, de túlságosan jó férj már biztosan nem, ugyanis állítólag többször is megcsalta feleségét. Sadie Frost azonban három gyermekkel ajándékozta meg a sármos színészt, Rafferty 1996-ban, Iris 2000-ben, Rudy pedig 2002-ben született. Jude Law 2004 karácsonyán eljegyezte Sienna Millert, két évvel később azonban vele is szakított.

Ezt is szeretjük