Tetkókkal hódít a nagymamakorú Susan Sarandon

Nem kis meglepetést okozott, amikor új filmjének premierjén tetkókkal ékesítve jelent meg a színésznő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg más sztárok az idő múlásával lézeres kezelésekre járnak, hogy eltüntessék ráncosodó bőrükről ifjúkori bohóságaik nyomait, addig a Thelma és Louise sztárja hatvanon túl határozta el, hogy a tű alá fekszik.

A dús kebleiről és rézszínű fürtjeiről ismert díva alaposan meghökkentette az összesereglett nézőket, amikor Speed Racer – Totál turbó címet viselő, új filmjének bemutatóján közszemlére tette a testét díszítő műalkotásokat.

A színésznő jellegzetes, vörös szőnyegre illő eleganciájával bizarr kontrasztot alkotnak a méretes tetkók, amelyek inkább egy kivarrt rocker, mint egy nagymamakorú hollywoodi díva testére illenének.

Magán viseli gyerekeit

Susan nyakát és hátát egy huszonöt centiméter hosszúságú betűsor díszíti, csuklóján pedig karkötőre emlékeztető motívum kanyarog. A gótikus M, J és E betűk három gyermeke nevét jelképezik.

A két fiú, Miles és Jack apja a színésznő jelenlegi partnere, Tim Robbins. Lánya, Eva Amurri a Franco Amurri rendezővel folytatott korábbi kapcsolatából született.

Egy tetkó nem tetkó jelszóval imádott lánya nevét kétszer is magára vésette a sztár, hiszen a csuklóján körbefutó E és A betűk is az Eva szó helyett állnak.

- A hátamat díszítik, tehát nem látom azokat, viszont tudom, hogy mindig velem vannak – mondta a 61 éves színésznő.
Arra a kérdésre, miért is döntött úgy, hogy tetoválást csináltat, nevetve válaszolta:

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Miért ne? Betöltöttem a hatvanat, és egy idő után az ember azt gondolja: végülis már úgyis csak egy pár évig enyém a testem… Biztos, hogy megyek még a tetoválószalonba, de a következővel várok hetven-nyolcvan éves koromig.

Ezt is szeretjük