Szülés után is szexis a meztelenkedő Sarah Shahi
Sarah Shahi nem csak a szakmájában egyre sikeresebb, de a magánélete is rendbe jött.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarah Shahi nevét hallva valószínűleg senkinek sem ugrik be a hozzá tartozó arc, pedig a modellből lett színésznő több A-kategóriás filmben megfordult már. Ráadásul az idei év nem csak a karrierje szempontjából volt sikeres, hanem a magánéletét tekintve is.

A Dr. T. és a nők című Altman-mozi egykori csinos statisztája ugyanis  idén hozzáment szerelméhez, Steve Howey-hoz, akivel még 2004-ben ismerkedtek össze a Reba című sorozat forgatásán.

A család pedig nyáron egy kis lurkóval is bővült: William Wolf Howey júliusban jött világra.

Csak a tévében leszbikus

Ám a csinos sztármamin szinte meg sem látszik a szülés, alig két hónappal később már újra csinosan és szexin vett részt az Emmy-díjkiosztó gálát megelőző ajándékozáson.

A fotót elnézve ember legyen a talpán, aki megmondja, hogy a szépség néhány hónapja még hatalmas pocakkal közlekedett.

Bár mostanában igyekszik a babára koncentrálni, azért a filmezést is szeretné folytatni, amint lehet. Shahi egyébként Robert Altman biztatására próbálkozott meg a színészettel, illetve költözött Los Angelesbe.

Sikerült is jó néhány népszerű sorozatba bekerülnie, a nálunk is vetített Maffiózóktól kezdve az Aliason keresztül az Odaátig, melyekben apróbb szerepeket osztottak az iráni szülőktől származó egzotikus szépségre.

Legismertebb alakítása a fiatal és szexi leszbikusokról szóló botránysorozathoz, az L-hez fűződik, ahol két évadon át játszotta a dögös mexikói-amerikai DJ-t, Carmen de la Pica Moralest.

Fájdalomcsillapítás a gáti szakaszon

Szülés után az egyik legnehezebben regenerálódó terület a gát környéke, ahol sok esetben nemcsak a seb ápolására, de fájdalomcsillapításra is szükség van.

Az Ezerjó olajkeverék 100%-ban természetes összetevőivel csökkenti a kialakult gyulladást, megnyugtatja a bőrt, így elősegíti a gyorsabb felépülést is.

Itt olvashatsz róla bővebben.

Promóció

A közelmúltban pedig az Életfogytig zsaru csinos rendőrnőjeként láthatta a hazai közönség a 29 éves sztárt, aki a színészkedés mellett a modellkedést sem hagyta teljesen abba. Az élelmesebbek korábban felfedezhették a Maximban és a Curvesban - ám most egy darabig bizonyára csak a férje csodálhatja meg meztelenül.
Ezt is szeretjük