Tragédia! Lyukas szívvel született Sarah Parish kislánya
Sarah Parish, a Szeretők sztárja nemrég első ízben beszélt kislánya elvesztéséről, aki egy évet sem élt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarah Parish nemrégiben egyszerre mesélt a sajtó munkatársainak életének legfájdalmasabb és leggyönyörűbb pillanatáról.  A brit színésznő ugyanis, akit a Magyar Televízió nyári műsorában kínált Szeretők című sorozat Katie Roden doktornőjeként ismerhettek meg a nézők, bevallotta, milyen borzalmas volt elveszítenie kislányát, aki nyolc hónapos korában hunyt el.

Férjével, James Murray színésszel

A 41 éves Parish 2008 januárjában jelentette be ország-világnak, hogy babát vár, akit szülei végül öt héttel korábban szoríthattak karjaikba. Ám akkor már tudták, amit korábban, még méhen belüli vizsgálattal derítettek ki az orvosok: a kicsi súlyos beteg, lyukas szívvel jött világra. 

Ella-Jayne-t több hónapig tartották az intenzíven, és nem egy életmentő műtétet is végrehajtottak rajta. Mivel sejtették, hogy menthetetlen, szenvedő szüleinek - a sztár párja James Murray színész - végül megengedték, hogy hazavigyék a kislányt Winchesterben lévő házukba.

- A karácsonyt együtt töltöttük, és olyan jól érezte magát. Igazán nagylelkűek voltak a kórházban, hogy ezt megadták nekünk - idézte fel emlékeit.

Bánat után öröm

Ella-Jayne sajnos nyolc hónapig bírta a küzdelmet, 2009 januárjában örökre elaludt. Bár halála rendkívül fájdalmas volt, Parish nem adta fel, hogy gyermeke legyen. Kívánsága meghallgattatott, néhány nappal ezelőtt ugyanis szóvivője boldogan adta rajongói tudtára, ismét várandós.

- Sarah és James kitörő örömmel tudatja mindenkivel, hogy valamikor januárban megszületik közös gyermekük. Egyúttal arra is felhívják a figyelmet, hogy - az előzményekre való tekintettel - nem szeretnének idő előtt részletekbe bocsátkozni.

A legfrissebb hírek szerint még a Szeretők újabb évadának forgatását is elhalasztják, hogy minél zavartalanabb lehessen a színésznő terhessége. Parish és férje egyébként egy sorozatnak köszönhetik szerelmüket: a Vágom a pasid! forgatásán ismerkedtek össze még a 2000-es évek közepén, majd 2007 decemberében mondták ki az igent.
Ezt is szeretjük