Visszatér a képernyőre! 2 év kihagyás után újra forgat az ismert színésznő
Az egykori Buffy, Sarah Michelle Gellar lánya születése óta először vállalt tévészerepet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Buffy, a vámpírok réme szépsége, Sarah Michelle Gellar az utóbbi években visszavonult a reflektorfénytől, kislánya születése után jó ideig nem vállalt munkát.

Tündéri kislánya, Charlotte azonban idén már kétéves lesz, úgyhogy a színésznő elérkezettnek látta az időt a visszatérésre.

Két év kihagyás után forgat újra

A közkedvelt színésznő ráadásul nem is akármiben, hanem a CBS csatorna kistestvérének, a CW-nek az idei nagy durranásával, a Ringer című sorozattal tér vissza újra a képernyőre.

Az idén ősszel induló sorozat az előrejelzések szerint sikerre van ítélve, hiszen az az Eric Charmelo és Nicole Snyder írópáros felel a forgatókönyvért, akik az Odaát című sikersorozatot is jegyzi.

A csinos és tehetséges szőke színésznő mellé ráadásul egy karizmatikus angol színészt választottak, Ioan Gruffuddot, aki az Őfelsége kapitánya című sorozatból és a Fantasztikus négyes mozifilmekből is ismerős lehet.

A sorozat indulását tehát nagy várakozás előzi meg a tengerentúlon, ami jó jel, hiszen ha odaát siker lesz, valószínűleg a hazai tévécsatornákon is feltűnik majd előbb-utóbb az új széria.

Inkább sorozatot forgat, mint filmet

A 34 éves sztármami nem véletlenül nem egy mozifilmre, hanem egy televíziós sorozatra mondott igent.

A színésznőnek ugyanis fontos szempont volt, hogy ne kelljen a munkája miatt hosszú időre eltávolodnia a családjától - férjétől Freddie Prinze Jr.-tól és kislányától.

Míg a filmesek hónapokra elutazhatnak forgatni, addig a sorozatszínészek normál napi menetrenddel dolgoznak, hiszen többnyire adott időpontokban, a Los Angeles-i tévécsatornák stúdiójában veszik fel a jeleneteket.

Így aztán Sarahnak is kapóra jött a csatorna felkérése, még akkor is, ha az előzetesek szerint igencsak akciódús és emberpróbáló lesz a felkínált szerep. Gellar ugyanis ikernővéreket alakít, vagyis két karaktert játszik egyszerre.

A színésznő azonban nem ijedt meg a kihívástól, hiszen a meneküléssel és üldözéssel tarkított új akciósorozatban tulajdonképpen hasonlóan harcos amazont alakít majd, mint a Buffyban.

A széria több jelenetét már le is forgatták, az első epizód idén ősszel kerül adásba.

Ezt is szeretjük