Újra lányosan karcsú az egy hónapja szült Sarah Michelle Gellar
Sarah Michelle Gellar, a Buffy-sorozat vámpírvadásza szeptember 19-én adott életet első kislányának.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Alig egy hónappal ezelőtt élete egyik legboldogabb napja köszöntött Sarah Michelle Gellar színésznőre, hiszen szeptember 19-én végre világra jött első gyermeke, akit Charlotte Grace névre kereszteltek párjával, Freddie Prinze Jr.-ral.

A két kép között egy hónap a különbség

Bár a terhesség alatt készült fotókon egyértelműen látszott, mennyire kigömbölyödött a 32 éves sztárkismama, most, egy hónappal később már szinte semmi nyoma nincs a felszedett kilóknak.

Erről bárki meggyőződhetett, aki a minap esetleg Los Angelesben járt, és látta a Buffy-sorozat egykori vámpírvadászát, amint kedvenc manikűrösétől távozott.

A szűk farmert és pólót viselő hírességet első ránézésre alig lehetett megismerni - az pedig még hihetetlenebb, hogy nemrég még egy kis pocaklakó is dudorodott a hasában.

Persze azért a biztonság kedvéért egy stratégiailag remekül elhelyezett hosszú sál is gondoskodott arról, hogy az esetleges mamipocak ne legyenek feltűnő, ám mindent egybevetve nagyon úgy tűnik, Gellarnek nem lesz nagy gondja a visszakarcsúsodással.

Akármennyire is lefoglalják a kislány körüli teendők, a színésznő és férje nem is lehetnének boldogabbak, hiszen ez az, amire már egy ideje vártak - mindamellett, hogy nem kapkodtak el semmit.

- Egész életemben csak ketten voltunk egymásnak anyuval, ezért nehéz volt még egy embert közel engednem magamhoz. Most viszont Freddie nem csak a férjem, de a legjobb barátom és igaz társam is egyben - mesélte párjáról, akivel 2002-ben, két év járás után házasodtak össze.

Fájdalomcsillapítás a gáti szakaszon

Szülés után az egyik legnehezebben regenerálódó terület a gát környéke, ahol sok esetben nemcsak a seb ápolására, de fájdalomcsillapításra is szükség van.

Az Ezerjó olajkeverék 100%-ban természetes összetevőivel csökkenti a kialakult gyulladást, megnyugtatja a bőrt, így elősegíti a gyorsabb felépülést is.

Itt olvashatsz róla bővebben.

Promóció

Egyébként a 2009-es évben nem Gellar az egyetlen, akinek a Buffy-csapatból gyermeke született. Willow és Wesley, azaz Alyson Hannigan és Alexis Denisof babája, Satyana márciusban bújt ki édesanyja pocakjából. Angel, vagyis David Boreanaz családja pedig szintén egy kislánnyal bővült négytagúra - Bardot Vita augusztus 31-én látta meg a napvilágot.
Ezt is szeretjük