Nem titkolja tovább gömbölyödő hasát Sarah Michelle Gellar
Bár anyukája még csak négy hónapos terhes, a legfrissebb fotók szerint gyorsan gyarapodik a kis pocaklakó.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nemrég adtunk hírt arról, milyen fifikás módszerekkel próbálta Sarah Michelle Gellar titokban tartani terhességét legújabb filmje forgatásán. Hol egy hatalmas sállal igyekezett leplezni a pocakját, hol a szövegkönyvvel, hol pedig a táskájával.


Persze érthető volt az igyekezete, hiszen a legtöbb várandós hölgy nem szeret beszélni a készülődő kis jövevényről, úgy általában a 12. hétig, amikorra minden többé-kevésbé biztossá válik.

Tudjuk, mit tettél idén télen

Most azonban nagyon úgy látszik, a 33 éves, egykori vámpírvadász szőkeség, aki Freddy Prince Jr. felesége.

Már túl van a kezdeti szemérmességen, ezért aztán büszkén tárja ország-világ elé egyre gömbölyűbb pocakját.

A napokban New York utcáin kapták lencsevégre, és bizony a lebernyegszerű ruha szemernyi kétséget nem hagyott afelől, hogy a sztárcsaládba baba érkezik valamikor az év vége felé, bár ők még nem erősítették meg hivatalosan a terhesség tényét.

- Ugráltam örömömben, amikor megtudtam a nagy hírt, teljesen fel vagyok dobva. Úgy örülök, hogy összejött nekik.

Szerintem Sarah szuper anyuka lesz – lelkendezett Michelle Trachtenberg, aki a Buffy sorozatban a szőkeség húgát alakította.

A színésznő egyébként 1997-ben találkozott későbbi férjével a Tudom, mit tettél tavaly nyáron forgatásán, de csak 2000-ben kezdtek el járni, végül két évvel azt követően házasodtak össze Mexikóban.Bár a szakmában továbbra is a Sarah Michelle Gellart használja, valójában hivatalosan Sarah Michelle Prinze a neve, miután az ötéves házassági évfordulójuk alkalmából felvette férje vezetéknevét.
Ezt is szeretjük