12 év után újra együtt! Ezt a fotót osztotta meg az Így jártam anyátokkal sztárja és kolléganője
Emlékszel még a Buffy, a vámpírok réme című sorozatra?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az aprócska, vörös színésznő, Alyson Hannigan nevét manapság leginkább az Így jártam anyátokkal-beli karakterével, Lillyvel, esetleg az Amerikai pite Michelle-jével kapcsolod össze. Pedig első sikereit Sarah Michelle Gellar oldalán aratta a Buffy, a vámpírok réme című sorozatban.

Alyson Hannigan és Sarah Michelle Gellar

A fenti fotó, amelyet Instagramra tettek fel, arról tanúskodik, hogy a két színésznő azóta is jó viszonyt ápol.

Buffy és Willow ma is jó barátnők

A kép a kaliforniai Santa Monicában készült, ahol az egykori kolléganők egy hétvégi családi összejövetelen vettek részt.

Az 1997-től 2003-ig futó Buffy, a vámpírok réme című sorozatban Sarah Michelle Gellar a címszereplőt alakította, Alyson Hannigan pedig osztálytársát, a félénk Willow-t, aki csatlakozott a vámpírvadász-kommandóhoz.

A széria befejezése óta eltelt 12 évben Alyson feleségül ment Alexis Denisof színészhez, és két gyermekük van: első kislányuk, Satyana Marie 2009 márciusában, második, Keeva Jane pedig 2012 májusában érkezett.

Sarah Michelle Gellar Freddie Prinze Jr. színésszel kötötte össze az életét. Ugyancsak két gyermekük van: a 2009-ben született Charlotte Grace és a 2012-ben világra jött Rocky James.

Megszólalásig hasonlító magyar és külföldi sztárok

Nézd meg a fotókon a fiatal magyar sztárok világhírű külföldi hasonmásait. Ki lehet Alyson Hannigan magyar hasonmása?

Kép: instagram.com/sarahmgellar

Ezt is szeretjük