Sosem látott fotók! Kócos csúfság volt a Szex és New York sztárja
Jóval túl a negyvenen igazi divatikon, húsz évvel ezelőtt azonban kimondottan csúnyácska volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarah Jessica Parker a Szex és New York óta maga a két lábon járó divat, akit nők ezrei igyekeznek utánozni.

Ám a 45 éves sztár sem talpig Gucciban született, húszas éveiben pedig egy-egy partira egyenesen borzalmasan tudott felöltözni - akkoriban még aligha kérte ki a stylistok tanácsát.

Jót tett neki a kor

Előkerült régi fotóján ugyan több mint húsz évvel fiatalabb - a felvétel 1988-ban készült -, ám felturbózott, mégis csapzott hatású hajával és bozontos szemöldökével úgy fest, akárcsak a Nyugati boszorka az Ózból.

Az évek során azonban ahogy egyre sikeresebb lett, stílusa is folyamatosan formálódott, amiben a sikersorozat divatszakembereinek is bizonyára nagy szerepe volt. Így mára igazi stílusikonná nőtte ki magát, aki minden közszereplésen elegáns dizájnergöncben és magas sarkúban teszi tiszteletét.

Háromszoros anyuka

Bár saját bevallása szerint a hétköznapokban az egyszerű, kényelmes darabokat kedveli, a vörös szőnyegen mindig nagyon elegáns, mentes a túlzásoktól és a giccstől egyaránt.

A dögös sztármami egyébként a Szex és New York második részének forgatása után egy kis időre visszavonult a kamerától, hogy minden idejét kisfiának és 2009-ben született ikreinek szentelhesse.

Természetesen ez csak ideiglenes, hiszen már szinte biztos, a jövőben két moziban is szerepelni fog.

A Family Affair című filmet 2011-re ígérik a készítők, a The Ivy Chronicles pedig előreláthatólag 2013-ban kerül a mozikba.

Ezt is szeretjük