Kínos fotó! Elfelejtett melltartót húzni Sarah Jessica Parker
Sarah Jessica Parker egyáltalán nem azonosul Carrie Bradshaw-val, és ez az öltözködésén is látszik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Carrie Bradshaw kétségtelenül divatikonná nőtte ki magát a frenetikus sikert arató Szex és New York sorozatban, ám az őt megformáló Sarah Jessica Parker egyáltalán nem azonosul glamúros karakterével - hiába alakítja 1998 óta.

Így aztán nem csoda, hogy hiába látjuk a vörös szőnyegen csupa elegáns dizájnergöncben, sőt, a Szex és New York mozifilm második részében - nálunk május 27-én mutatják be - állítólag vagy 50 különféle öltözéket visel, a valóságban sokkal jobban érzi magát egyszerű pólóban és gyűrt farmerben.

Lefárasztják a gyerekek

Amikor a gyerkőcei körül ügyködik - márpedig három poronttyal aztán van dolog -, a 45 éves színésznő még arra sem ügyel, hogy minden intim részét rendesen eltakarja. Talán ezért fordulhatott elő a minap, hogy melltartó nélkül kapták lencsevégre New Yorkban, és bizony, feszes pólója alatt rendesen látszottak kissé didergős bimbói is.

No de ki foglalkozik holmi mellbimbóval, mikor azt sem tudja, hol áll a feje! Mint a Heat magazinnak adott interjújában elismerte, bár imádja a gyerkőceit, azért végtelenül fáradtnak és öregnek érzi magát a hétéves James Wilkie, valamint a 10 hónapos ikrek, Marion és Tabitha mellett.

Nem Carrie, Jessica

Mindenesetre nincs semmilyen szépségtrükkje, hogy formába hozza magát: sportol, amikor ideje engedi, és mindenféle kenceficét összevásárol. De a csinos ruhákat csak és kizárólag a Szex és New York kedvéért vette fel - és amint véget ért a forgatás, már adta is vissza őket! 

- Egyáltalán nem vagyok olyan, mint Carrie - az életem is más, és a döntéseim is azok. De szeretem őt játszani, és tetszik minden, ami vele kapcsolatos - a jó és rossz dolgok, a hibák és a téves döntések.

És ugyan megértem, hogy sokan szeretnék azt hinni, önmagamat adom, amikor a bőrébe bújok, valójában nagyon különbözöm tőle. Persze szerintem éppen ettől működik olyan jól a dolog. Ha ugyanis csupán magamat kéne játszanom, azt nem bírtam volna ilyen sokáig - mesélte.

Ezt is szeretjük