Fotók! Váratlanul megnőttek Sarah Jessica Parker keblei
Sarah Jessica Parker, a Szex és New York sztárja háromgyerekes anyaként eredeti melleivel is rendkívül szexi volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sarah Jessica Parker 44 évesen is remek formában van, a Szex és New York 2 készítői a mozit hirdető plakát retusálása közben mégis túllőttek a célon.

A nagysikerű mozi második részének forgatásakor készült pillanatfotókon Parker mellei egészen kicsiknek tűnnek. Ez valószínűleg a szerencsétlen ruhaválasztásnak köszönhető, mivel egyébként vékony alkatához képest dús keblekkel áldotta meg az ég.

Agyonretusálták

Azonban az öltöztetők ahelyett, hogy szexi dekoltázsát hangsúlyozták volna, visszafogott kivágású, mell alatt elvágott ruhát adtak rá, ami köztudottan slankít - holott erre a sztárnak semmi szüksége. És bár a fehér Halston Heritage ruha kétségtelenül elegáns, nem passzol az extravagáns Carrie stílusához.

A stylist bakiját aztán a digitális utómunka eszközeivel próbálták ellensúlyozni: bőrhibáit kiretusálták, ráncait kisimították, melleit pedig jócskán megnövelték. Sarah Jessica Parker így a plakáton fele annyi idősnek tűnik, mint a valóságban, csillogása pedig művinek hat - nem beszélve a kebleiről.

Nem vetkőzik

Bár a partikon mindig hangsúlyozza - sokszor túlságosan is felpolcolja - kebleit, a kamerák előtt nem szívesen vetkőzik. A Szex és New York csak úgy bővelkedik a pikáns jelenetekben, a szőke sztár bájait azonban egyik részben sem láthatjuk fedetlenül.

A négy barátnő közül ő volt az egyetlen, aki állítólag külön szerződésben kötötte ki, hogy nem hajlandó pucér mellét megmutatni. Bár fehérneműs jeleneteket elvállal, a sorozatban kissé természetellenesnek hatott, hogy Carrie még a hálóinge alatt is melltartót visel.

Hogy eme szokásán változtatott-e a mozifilm második részében? Nos, május 27-étől minden kiderül a mozikban!

Ezt is szeretjük