Combja közét villantotta a népszerű énekesnő

Fotó

A szőke sztárnak egyszerűen nem sikerült kikászálódnia a limuzinból, így kínosabbnál kínosabb fotók készültek róla.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Girls Aloud énekesnője, Sarah Harding maga sem gondolta volna, hogy még egy csendesnek induló est - pontosabban az akkor készült fotók - révén is képes lesz a címlapokra kerülni.


Való igaz, a 27 éves popcsillag semmiféle botránykeltésre nem készült, csupán egy kellemes vacsorát szeretett volna elkölteni a londoni The Ivy étteremben.

Még az alkoholfogyasztásban is igyekezett visszafogni magát, mivel a lánycsapat többi tagjával a hét végén a Coldplay koncertje előtt léptek fel.

Szürkéhez fekete

Talán az izgatottság volt az oka, ki tudja. Ám amikor szürke minirucijában ki akart szállni a limuzinból, egyszerűen képtelen volt megőrizni méltóságát.

Hiába próbálta összezárni combjait, csak nem sikerült a nagy attrakció. Így végül szélesre kellett tárnia combjait, hogy valahogy kívül kerüljön az autón.

Persze a mutatványt figyelemmel követték a lesifotósok is, ezért nem csoda, hogy a sztár szinte minden mozdulatáról jó néhány képkocka készült.

Amiken természetesen nemcsak a nyűglődése látható, hanem az is, hogy fekete bugyit húzott a ruhácska alá.

Hollywoodi karrierre vágyik

A Girls Aloud számára a hét végi fellépés nagy jelentőséggel bír - bár a lánybanda hivatalosan nem oszlott fel, mostanság több tagjuk a showbiznisz egyéb területein bontogatja szárnyait.

Ami Hardingot illeti, színésznőként próbál helyt állni: állítólag szerepet kapott a Jason Stathammel készülő The Brazilian Job című moziban, ami a nagysikerű Az olasz meló folytatása lesz.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cheryl Cole az X Factor tehetségkutató egyik zsűritagjaként, Nadine Coyle pedig Los Angelesben szeretne befutni.

Ezt is szeretjük