Kim Cattrall földbe döngölte Sarah Jessica Parkert - Csúnya veszekedés egy tragikus eset után

Mindig is ment a rivalizálás a két színésznő között.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kim Cattrall testvére, Chris rejtélyes módon vesztette életét, a férfi 51 éves volt. A hír hallatán rengetegen nyilvánították részvétüket a Szex és New York Samanthájának, köztük egykori kollégája, Sarah Jessica Parker is, azonban Kim Catrall ennek egyáltalán nem örült.

"Mikor hagy már békén az az álszent?"

Sarah Jessica Parker részvétére a 61 éves színésznő az Instagram-oldalán reagált elég kemény stílusban: "Anyukám ma megkérdezte tőlem, mégis mikor hagy már békén az az álszent Sarah Jessica Parker? A folyamatos érdeklődésed egy fájdalmas emlékeztető, hogy igazából mennyire kegyetlen voltál, és vagy ma is. Hadd tisztázzam, ha már nem tettem ezt meg elégszer. Te nem vagy a családtagom. Nem vagy a barátom. Szóval most utoljára leírom neked, hogy ne használd ki a tragédiánkat annak érdekében, hogy visszaállítsd a jó kislány imidzsed."

A Daily Mail összefoglalta, mégis miért ennyire rossz a két Szex és New York-sztár kapcsolata. Egy közeli forrás elárulta, már az első naptól problémás volt a két színésznő kapcsolata, mert mind a ketten alfa személyiségek, emiatt folyamatosan ment köztük a rivalizálás, és az sem tett jót a viszonyuknak, amikor Parker produceri munkát is vállalt a sorozatnál. Ráadásul Sarah Jessica Parker az idő múlásával lekezelő lett kolléganőjével, ugyanis Cattrall többször is elvált. A sorozat szereplői a forgatási szünetekben ki is közösítették a 61 éves színésznőt, előfordult, hogy Cattrall egyedül sírt az öltözőjében. Ráadásul, míg a sorozat Carrie Bradshaw-ja egymillió dollárt keresett epizódonként, addig a másik három színésznő 350 ezer dollárnál nem kapott többet.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük