Kim Cattrall földbe döngölte Sarah Jessica Parkert - Csúnya veszekedés egy tragikus eset után

Mindig is ment a rivalizálás a két színésznő között.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kim Cattrall testvére, Chris rejtélyes módon vesztette életét, a férfi 51 éves volt. A hír hallatán rengetegen nyilvánították részvétüket a Szex és New York Samanthájának, köztük egykori kollégája, Sarah Jessica Parker is, azonban Kim Catrall ennek egyáltalán nem örült.

"Mikor hagy már békén az az álszent?"

Sarah Jessica Parker részvétére a 61 éves színésznő az Instagram-oldalán reagált elég kemény stílusban: "Anyukám ma megkérdezte tőlem, mégis mikor hagy már békén az az álszent Sarah Jessica Parker? A folyamatos érdeklődésed egy fájdalmas emlékeztető, hogy igazából mennyire kegyetlen voltál, és vagy ma is. Hadd tisztázzam, ha már nem tettem ezt meg elégszer. Te nem vagy a családtagom. Nem vagy a barátom. Szóval most utoljára leírom neked, hogy ne használd ki a tragédiánkat annak érdekében, hogy visszaállítsd a jó kislány imidzsed."

A Daily Mail összefoglalta, mégis miért ennyire rossz a két Szex és New York-sztár kapcsolata. Egy közeli forrás elárulta, már az első naptól problémás volt a két színésznő kapcsolata, mert mind a ketten alfa személyiségek, emiatt folyamatosan ment köztük a rivalizálás, és az sem tett jót a viszonyuknak, amikor Parker produceri munkát is vállalt a sorozatnál. Ráadásul Sarah Jessica Parker az idő múlásával lekezelő lett kolléganőjével, ugyanis Cattrall többször is elvált. A sorozat szereplői a forgatási szünetekben ki is közösítették a 61 éves színésznőt, előfordult, hogy Cattrall egyedül sírt az öltözőjében. Ráadásul, míg a sorozat Carrie Bradshaw-ja egymillió dollárt keresett epizódonként, addig a másik három színésznő 350 ezer dollárnál nem kapott többet.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük