2 év után eljegyezték a népszerű sorozatsztárt - Valóságshow-sztár kedvese gyűrűt húzott Sarah Hyland ujjára

Sarah Hyland és Wells Adams végre egybekelnek.

Sarah Hyland Wells Adams eljegyzés
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Modern család sorozat gyönyörű Haley Dunphyját alakító Sarah Hyland óriási örömhírt osztott meg a rajongóival: kedvese, Wells Adams a közös nyaralásukon gyűrűt húzott az ujjára.

Csodás gyűrűvel kérték meg a kezét

Wells Adams és Sarah Hyland 2017 szeptemberében kezdtek el randevúzni egymással, miután flörtölgetni kezdtek a Twitteren. Októberben már hivatalosan is egy párként pózoltak a közösségi oldalon, ahol mindketten Stranger Things-karaktereknek öltöztek be. A pár egy év után össze is költözött egymással, a Nagy Ő párkereső egykori sztárja hátrahagyta nashville-i otthonát, hogy a színésznővel élhessen Los Angelesben.

Adams egy festői szépségű tengerparton ereszkedett féltérdre, és kérte meg szerelme kezét, ráadásul egy eldugott kamerával rögzítette is a lánykérést, hogy örökre megmaradjon. Sarah sírva fakadt a gyönyörű gyűrű láttán, az Instagram-oldalára ezekkel a szavakkal posztolta a felvételt: "Az a nem 'tudok enni, nem tudok aludni, a csillagokat bámulom, teljesen odavagyok' -féle érzés".

Természetesen a sztárok sem győztek gratulálni az álompárnak: az első Julie Bowen volt, aki Haley édesanyját, Claire-t alakítja a Modern családban:

- Hát belehalok! Hurrá, hurrá! Akkor sem lehetnék boldogabb, ha tényleg a saját gyermekem lennél - írta a közösségi oldalon posztolt fotója alá.

De rajta kívül Debra Messing, Meghan Trainor, Angela Sarafyan, Christina Perry, Alexandra Daddario, Lily Collins, Lucy Hale, Joey King, Zoey Deutch, Angela Kinsey, de még a Modern család hivatalos oldala is szívből gratulált nekik ehhez a csodálatos örömhírhez.

Diana hercegnő unokahúgát is eljegyezték

60 éves milliárdos szerelme gyűrűt húzott Kitty Spencer ujjára is.

Diana 28 éves unokahúga férjhez megy - 60 éves párja eljegyezte pár hónap után

Kitty Spencert óriási gyémántgyűrűvel az ujján kapták le a fotósok tegnap este.

Elolvasom

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük