Majdnem meghalt a műtőasztalon! A színésznő évekig küzdött a súlyos betegséggel

Sarah Hyland műtétjéről vallott.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sarah Hyland, a Modern család legdögösebb fiatal sztárja súlyos betegséggel küzdött, amiről csak kevesen tudtak, műtéti hegei buktatták le.

Édesapjának köszönheti a színésznő, hogy életben van, aki hatalmas áldozatot hozott lányáért.

Leállt mindkét veséje

Sarah Hyland egy ritka betegséggel küzdött gyerekkora óta: diszpláziás volt mindkét veséje. Általában csak az egyik szerv nem fejlődik rendesen, a színésznőnek viszont mindkét veséje érintett volt.

A sztár soha nem élhetett teljes életet, főleg a sporttevékenységek során lett rosszul. Néhány szemfüles rajongó azt is kiszúrta, hogy a sorozatban is van néhány rész, ahol le kellett ülnie vagy feküdnie, mert nem érezte jól magát.

2011-ben az orvosok közölték, hogy már nem bírják tovább a veséi, szerezniük kell neki egy alkalmas donort, és addig is dialízisre kell járnia. Szülei azonnal felajánlották a veséjüket, és édesapjáé szerencsére alkalmasnak bizonyult, így a sztár azonnal átesett a műtéten.

- Rémes belegondolni, mi történhetett volna. Az orvosaim elmondták a műtét előtt, hogy arra is megvan az esély, hogy nem kelek fel többet a műtőasztalról. Ugyanakkor hatalmas dolog, amit apukám tett értem. Nekem adta az egyik veséjét! Mi más mutatja jobban, hogy a családjára bármikor számíthat az ember? - mesélte a Seventeen magazinnak a színésznő.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük