Egy részeg sofőr okozta a halálát: a színésznő gyászolja 14 éves unokaöccsét
A Modern család sztárja, Sarah Hyland gyászolja az unokatestvérét.

sarah-hyland-unokatestvere-meghalt-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Modern család Haley Dunphy-ja, Sarah Hyland nehéz időszakon megy át: a napokban el kellett búcsúznia 14 éves unokatestvérétől, Trevor Canaday-től, aki egy autóbalesetben vesztette életét.

Szörnyű baleset történt

A színésznő tegnap osztotta meg a szomorú hírt a követőivel az Instagram-oldalán:

- A képen a 14 éves unokatestvérem, Trevor látható. Trevort tegnap megölte egy részeg sofőr. A nagybátyám még mindig kórházban van, még több műtétre van szüksége. Jeffrey Eggerling okozta a halálát. Jeffrey Eggerling részegen vezetett, és olyan sebességgel hajtott neki a nagybátyám autójának, hogy az unokaöcsém (aki be volt kötve!), kirepült az autóból, és azonnal szörnyethalt.

Jeffrey Eggerlinget már kétszer büntették meg ittas vezetés miatt. A baleset után elrohant a helyszínről, segítségnyújtás nélkül. Jelenleg rendőrségi körözés alatt áll, és remélem, az egész életét börtönben tölti majd - írta a közösségi oldalon.

sarah-hyland-unokatestvere-meghalt-nagy

A család a GoFundMe adománygyűjtő oldalon kért segítséget a temetés költségeinek lerendezésére. Sarah 1000 dollárt utalt a számlájukra, kolléganője, Ariel Winter pedig még 2500 dollárral megtoldotta az összeget.

- Trevor és az édesapja az iskolai kórus fellépésére igyekeztek. Vicces, okos, újító szellemű, sportos, bohóckodásra hajlamos gyerek volt, akit mindenki szeretett. Az apja, Bryan, úgy tűnik, idővel teljesen fel fog épülni fizikálisan, Trevor azonban már a mennyek felé szárnyal, ahol minden bizonnyal énekel, és valami őrült focis játékot játszik majd - áll a család közleményében.

Ezt is szeretjük