A finn miniszterelnöknő hófehér estélyiben varázsolt el mindenkit a palotában: Sanna Marint ritkán láthatjuk így
Sanna Marint nem mindennap láthatjuk estélyi ruhában.

GettyImages-1241014682
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sanna Marin Finnország függetlenségének 105. évfordulója alkalmából egy gyönyörű estélyi ruhában mutatkozott a Presidentinlinnában, azaz az Elnöki Palotában.

Férje, Markus Räikkönen is tiszteletét tette az ünnepi fogadáson. A képeket a finn miniszterelnöknő Instagram-oldalán osztotta meg.

Sanna Marin estélyi ruhában

A Finn Függetlenségi Nyilatkozatot a finn parlament 1917. december 6-án fogadta el, ez Finnországot független nemzetté nyilvánította, megszüntetve autonómiáját Oroszországon belül. Kedden este az ország sorsfordító pillanatát ünnepelték meg a palotában. Sanna Marin káprázatosan nézett ki hófehér estélyi ruhájában.

Nem egy méregdrága dizájnermárka kreációját viselte, helyette egy helyi tervezőt, Sari Hörkköt kérte meg, hogy egy 15 éves ruháját alakítsa át olyanná, amely megfelelő lesz az ünnepi alkalomra. Ez szintén szimpatikus húzás volt a miniszterelnöknőtől, hogy egy régi ruhát újíttatta fel, nem pedig egy újonnan varrt szettet húzott magára. A környezetvédelem érdekében, illetve az újrahasznosítás népszerűsítése céljából tette ezt.

A sminkjét és a haját Satu Arvo készítette el. Sanna Marin megosztotta, hogy nagyon gyorsan el kellett készülniük, mert pont a fogadás előtt érkezett haza pár órával Albániából, ahol az EU-Nyugat-Balkán csúcson vett részt.

Meghan vagy Katalin volt a csinosabb?

Meghan hercegné és Katalin hercegné is estélyibe bújt kedd este.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük