A finn miniszterelnöknő álomszép menyasszony volt: 16 év után kelt egybe kedvesével Sanna Marin
Sanna Marin szombaton kelt egybe Markus Räikkönennel.

sanna marin cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sanna Marin, Finnország miniszterelnöke számára különleges volt augusztus első hétvégéje, párjával, Markus Räikkönennel az oltár elé álltak 16 év járás után.

Az esküvőről több felvételt is posztolt Instagram-oldalára, a gyönyörű politikus csak úgy ragyogott menyasszonyként.

Sanna Marin esküvője

Sanna Marin finn márkát választott menyasszonyi ruhájának, egy elegáns Anni Ruuth-kreációt viselt, ami nagyon jól állt rajta. Közösségi oldalán is többen megdicsérték, milyen szép volt a nagy napján.

A politikus az alábbi szöveget írta az egyik fotó alá: "Boldog és hálás vagyok azért, hogy azzal a férfival oszthatom meg az életem, akit szeretek. Sok mindent együtt láttunk és tapasztaltunk meg, megosztottuk egymással örömünket, bánatunkat, és minden helyzetben támogattuk egymást, legyen szó szép és nehéz időszakokról. Együtt éltük meg a fiatalságunkat, felnőttünk egymás mellett, és a kislányunkat is közös erővel neveljük. Te vagy az igazi számomra. Köszönöm, hogy mellettem állsz!" - fogalmazta a megható sorokat.

A ceremóniát a Helsinkiben található Kesärantában tartották meg, ott van a miniszterelnök hivatalos rezidenciája. Szűk családi körben tartották meg a esküvőt, mindössze negyven közeli barát és családtag vett részt az ünnepségen.

Räikkönennel tényleg szinte együtt nőttek fel, 18 évesek voltak, amikor egymásba szerettek, azóta is elválaszthatatlanok egymástól, kislányuk, Emma 2018-ban jött a világra.

Ilyen ruhákban mondták ki az igent a királyi család tagjai

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkban esküdtek meg az elmúlt években a brit királyi család tagjai.

Ezt is szeretjük