Friss! 8 év után kiszáll az RTL Klub sorozatából a népszerű színésznő
Sandra Oh úgy döntött, hogy a tizedik évad végén kiszáll A Grace klinika című sorozatból.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sandra Oh, A Grace klinika egyik alap szerepelője tegnap bejelentette, hogy nyolc év után kiszáll a sikersorozatból.

Dr. Christina Yang megtestesítője a tizedik évad után már nem fog szerepelni a kórházsorozatban.

Nyolc év után kiszáll

A Grace klinika című amerikai orvosi dráma 2005. március 27-én indult az Egyesült Államokban, az ABC-n. Magyarországon 2006. január 10-én debütált a sorozat az RTL Klubon.

A sorozat sebészeti gyakornokok, rezidensek és a mentoraikként szolgáló orvosok életére fókuszál. Sandra Oh azok között volt, akiket elsőnek választottak ki az öt gyakornok megformálására. Mellette Ellen Pompeo - Meredith Grey -, Katherine Heigl - Izzie Stevens -, T. R. Knight - George O'Malley - és Justin Chambers - Alex Karev - alkották az ötös fogatot. 

T. R. Knight  2008 decemberében kérte a szerződése felbontását, karaktere, dr. George O'Malley meghalt, a hatodik évadban már nem volt látható.

Katherine Heigl hivatalosan 2010. március 24-én erősítette meg, hogy a hetedik évadtól nem lesz már látható a sorozatban, így a hatodik évad 12. epizódja volt az utolsó jelenése. Dr. Izzie Stevens alakítója azt nyilatkozta, nem a filmes karrierje miatt döntött a távozás mellett, hanem mert több időt tölteni akart a családjával

A tizedik évad lesz az utolsó

Sandra Oh bejelentésével a sorozat alkotója, Shonda Rhimes máris elgondolkodhat azon, hogyan írja ki a tüskés Christinát A Grace klinika forgatókönyvéből.

- Nagyon érdekes és ritka dolog egy karaktert ilyen hosszú időn át játszani, de úgy éreztem, itt az ideje, hogy elengedjem őt. Christina úgy kívánta, hogy elengedjem, és én megteszem. El kell tehát kezdenünk gondolkodni azon, hogy kitaláljuk, a karakterem miért akar távozni - nyilatkozta döntésének okáról a 42 éves színésznő. 

- Komolyan mondom, hogy sokat jelent a sok támogatás, amit kapok, hogy a jövőben teljesen és úgy tudjam elengedni Christinát, ahogy ő azt megérdemli - tette hozzá. 

Az Egyesült Államokban szeptemberben kezdik el vetíteni A Grace klinika tizedik évadját.

Ezt is szeretjük