A gyönyörű színésznőt egy prostituáltra cserélte le férje! Ezért nem bízik a férfiakban!
Nézd meg, hogy ki ő!
Férje évekig hűtlen volt hozzá.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sandra Bullockot hiába választotta meg a People magazin a világ legszebb nőjének, még őt is elhagyta a férje egy másikért.

Sanda és Jesse James öt éven át voltak házasok, amikor a motorosmogul félrelépett egy prostituálttal.

Férje beismerte a hűtlenségét

A Men's Journal júniusi interjújában Jesse bevallotta, hogy nem a titokzatos prostituált volt az egyetlen, akivel megcsalta a színésznőt.

"Sohasem tagadtam le semmit, amit tettem. Felelősséget vállaltam a cselekedeteimért. Igen, megcsaltam a feleségemet. És akkor mi van? Millió másik férfi is félrelépett már. Igazság szerint nem is lett volna szabad kapcsolatban lennem senkivel. Sohasem adtam bele 100%-ot a dolgokba. Elég elcseszett döntéseket hoztam."

Miután kiderült az affér, Jesse rehabra ment, ami elmondása szerint megváltoztatta az életét.

"Egy ketrecbe zárt állat voltam. Ki kellett törnöm, mielőtt bekattanok, és még nagyobb hülyeséget csinálok. Azért jelentkeztem be, mert beláttam, hogy segítségre van szükségem.

Azt hittem, odabent mindenki zakkant lesz. Aztán amikor már ott voltam, rádöbbentem, hogy én vagyok a legzakkantabb az összes között. Nem akartam többé dühös lenni. Egyenesbe akartam hozni a dolgaimat. A rehab után egyszerűen megnyomtam a képzeletbeli restart gombot, és újrakezdtem az életem" - nyilatkozta a magazinnak.

Szerencsére azóta Sandra is magára talált új párkapcsolatában, és elkezdett tanulni ismét bízni a férfiakban.

Ezt is szeretjük