Leleplező fotók! Ezzel a dögös pasival jár Sandra Bullock

Nézd meg, hogy ki ő!

Ez a férfi csavarta el a gyönyörű színésznő fejét.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sandra Bullockot végre ismét eltalálta Ámor nyila, választottja pedig Bryan Randall fotográfus.

A hihetetlenül sármos, 49 éves apukával év elején találkozott először, amikor az ötéves kisfia, Louis szülinapi fotóit készítette, és azóta jó néhány meghitt estét töltöttek el kettesben.

Néhány napja buktak le, amikor a hollywoodi Craig's étteremben vacsoráztak, és Bryan le sem bírta venni a kezét a színésznőről.

"Állandóan Sandra haját simogatta, és amikor csak tudott, hozzáért. Nagyon jól elvoltak, látszik, hogy tökéletes az összhang közöttük" - nyilatkozta egy szemtanú.

A dögös fotósnak a kamera másik oldalán is sikerült kamatoztatnia adottságait. A Hugo Bossnak és az Yves Saint Laurent-nek is állt már modellt, 2011-ben pedig egy Sandrához nagyon hasonló modellel fotózták a Kinfolk magazinnak.

Az 51 éves színésznő örül, hogy végre rátalált a szerelem új párja személyében.

"Sandra nagyon boldognak tűnik vele" - nyilatkozta a színésznő egyik közeli barátnője.

Sajnos közös kép egyelőre - érthetetlen módon - nincs a párról, azonban Randall és a Sandrához hasonló modell közös fotóin látszik, mennyire szépen mutatnak majd együtt! Nézd meg!

Sandra Bullock örökbe fogadott egy édes kisfiút

Anyának lenni a világ egyik legjobb dolga, de sajnos nem mindenkinek adatik meg, hogy természetes úton vállaljon gyermeket. Sandra Bullock hosszú éveken át próbált teherbe esni, mindvégig sikertelenül, ezért akkori férjével, Jesse Jamesszel az örökbefogadást választották. Képeken a sztárok, akik hozzá hasonlóan adoptált gyerkőcöt nevelnek! Nézd meg őket!

Ezt is szeretjük