Sandra Bullock, a bájosan szexi szomszédlány
Sandra Bullock az a színésznő, akit egyaránt szeretnek a nők és a pasik, hiszen megjátszás nélkül tud rendkívül vonzó lenni.

Dia

	A kezdetek	Sandra Bullock 1964. július 26-án az Egyesült Államokbéli Arlingtonban látta meg a napvilágot. 12 éves koráig Nürnbergben élt német édesanyjával, amerikai édesapjával és testvérével, Gesinével. Operaénekes mamáját gyakran elkísérte a turnéira, így már fiatalon bejárta Európát.	Kapcsolódó sztárlexikon:	Ilyen volt, ilyen lett: Sandra Bullock »

A kezdetek

Sandra Bullock 1964. július 26-án az Egyesült Államokbéli Arlingtonban látta meg a napvilágot. 12 éves koráig Nürnbergben élt német édesanyjával, amerikai édesapjával és testvérével, Gesinével. Operaénekes mamáját gyakran elkísérte a turnéira, így már fiatalon bejárta Európát.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Sandra Bullock »

Dia

 	Diákévek  	Állítása szerint, miután visszatértek az USA-ba, rendkívül nehezére esett a beilleszkedés a tengerentúli tinik közé. Persze később mégiscsak pompomlány lett, és a futballcsapat kapitányával járt. Emellett balettórákat és énekleckéket is vett, valamint az egyetemet is a színészet miatt hagyta abba 1986-ban.  	Kapcsolódó cikk: 	Sandra Bullock húga ugyanolyan bájos, mint sztártesója »

Diákévek

Állítása szerint, miután visszatértek az USA-ba, rendkívül nehezére esett a beilleszkedés a tengerentúli tinik közé. Persze később mégiscsak pompomlány lett, és a futballcsapat kapitányával járt. Emellett balettórákat és énekleckéket is vett, valamint az egyetemet is a színészet miatt hagyta abba 1986-ban.

Kapcsolódó cikk:
Sandra Bullock húga ugyanolyan bájos, mint sztártesója »

Dia

	Filmes pasik	Már a karrierje kezdetén bájos romantikus vígjátékok szereplője lett. Az 1992-es Szerelmi bájitalban Tate Donovan volt a partnere, akivel az életben is egy párt alkottak - csakúgy, mint később szinte minden filmbéli szerelmével, köztük a Képtelen képrablás főhősével, Matthew McConaughey-vel is.

Filmes pasik

Már a karrierje kezdetén bájos romantikus vígjátékok szereplője lett. Az 1992-es Szerelmi bájitalban Tate Donovan volt a partnere, akivel az életben is egy párt alkottak - csakúgy, mint később szinte minden filmbéli szerelmével, köztük a Képtelen képrablás főhősével, Matthew McConaughey-vel is.

Dia

	Keanu Reeves oldalán	Az igazi nagy áttörést a Féktelenül című akciómozi hozta el számára 1994-ben, melyben Keanu Reeves-szel próbáltak megállítani egy buszt anélkül, hogy az felrobbanna. A film nemcsak bedobta nevét a köztudatba, de a sármos színésszel való barátságát is ennek köszönheti.

Keanu Reeves oldalán

Az igazi nagy áttörést a Féktelenül című akciómozi hozta el számára 1994-ben, melyben Keanu Reeves-szel próbáltak megállítani egy buszt anélkül, hogy az felrobbanna. A film nemcsak bedobta nevét a köztudatba, de a sármos színésszel való barátságát is ennek köszönheti.

Dia

 	Merész fotók  	Mint minden mozis jókislány, Bullock is igyekezett bizonyítani a világnak, hogy nem olyan ártatlan, ahogy az a filmekben tűnik. Ekkor több pikáns fotó is készült róla - természetesen azért a jó ízlés határán belül.  	Kapcsolódó cikk: 	Sandra Bullock talpig selyemben ment a premierre » 	 

Merész fotók

Mint minden mozis jókislány, Bullock is igyekezett bizonyítani a világnak, hogy nem olyan ártatlan, ahogy az a filmekben tűnik. Ekkor több pikáns fotó is készült róla - természetesen azért a jó ízlés határán belül.

Kapcsolódó cikk:
Sandra Bullock talpig selyemben ment a premierre »
 

Dia

	Ryan Goslinggal	Általában bájosan csetlő-botló karakterek bőrében aratja a legnagyobb sikereket. Bullock azonban olykor igyekszik kitörni a skatulyából. A 2002-es Kísérleti gyilkosságban például egy magának való nyomozót alakított. És, ahogy már korábban, ismét beleszeretett kollégájába, aki ezúttal a nála 16 évvel ifjabb Ryan Gosling volt.

Ryan Goslinggal

Általában bájosan csetlő-botló karakterek bőrében aratja a legnagyobb sikereket. Bullock azonban olykor igyekszik kitörni a skatulyából. A 2002-es Kísérleti gyilkosságban például egy magának való nyomozót alakított. És, ahogy már korábban, ismét beleszeretett kollégájába, aki ezúttal a nála 16 évvel ifjabb Ryan Gosling volt.

Dia

	Két hét múlva örökké	A románc azonban nem tartott sokáig, és néhány hónap múlva a színésznő már arról tréfálkozott, hogy következő filmjében szexet akar. Ezt végül Hugh Granttől kapta meg, a Két hét múlva örökké című moziban, ahol ezúttal a produceri feladatokat is ellátta. Akkor azt nyilatkozta, ez lesz az utolsó romantikus komédiája.

Két hét múlva örökké

A románc azonban nem tartott sokáig, és néhány hónap múlva a színésznő már arról tréfálkozott, hogy következő filmjében szexet akar. Ezt végül Hugh Granttől kapta meg, a Két hét múlva örökké című moziban, ahol ezúttal a produceri feladatokat is ellátta. Akkor azt nyilatkozta, ez lesz az utolsó romantikus komédiája.

Dia

 	Férjhez ment  	A romantikának azonban nem mondott búcsút, negyvenévesen ugyanis hozzáment a brutális külsejű, tetovált Jesse James motorbolondhoz. Végül 2010-ben elváltak, miután kiderült: a férfi többször is megcsalta a színésznőt.  	Kapcsolódó cikk: 	Nincs vége a perpatvarnak! Sandra Bullockról mindent kitálal exférje »

Férjhez ment

A romantikának azonban nem mondott búcsút, negyvenévesen ugyanis hozzáment a brutális külsejű, tetovált Jesse James motorbolondhoz. Végül 2010-ben elváltak, miután kiderült: a férfi többször is megcsalta a színésznőt.

Kapcsolódó cikk:
Nincs vége a perpatvarnak! Sandra Bullockról mindent kitálal exférje »

Dia

	Hitt az örökkében	- Korábban azt hittem, a házasság börtön, az ember láncokat és rabgolyót visel, és rengeteg dologról le kell mondani, hogy valaki jó feleség lehessen. Bár sokan azzal riogatnak, most aztán ugyanazzal az egyetlen férfival szexelhetek egész életemben, én csak azt mondom: Remélem is, hogy így lesz, hiszen imádok vele szeretkezni! - vallotta 2006 nyarán a Vanity Fair magazinnak.

Hitt az örökkében

- Korábban azt hittem, a házasság börtön, az ember láncokat és rabgolyót visel, és rengeteg dologról le kell mondani, hogy valaki jó feleség lehessen. Bár sokan azzal riogatnak, most aztán ugyanazzal az egyetlen férfival szexelhetek egész életemben, én csak azt mondom: Remélem is, hogy így lesz, hiszen imádok vele szeretkezni! - vallotta 2006 nyarán a Vanity Fair magazinnak.

Dia

	Nyerő páros	Nem sokáig tudott távol maradni a szerelmes filmektől, még 2006-ban újra összejött Keanu Reeves-szel, a Ház a tónál című misztikus románc kedvéért.

Nyerő páros

Nem sokáig tudott távol maradni a szerelmes filmektől, még 2006-ban újra összejött Keanu Reeves-szel, a Ház a tónál című misztikus románc kedvéért.

Dia

	Balesetek sora	A színésznőt egyébként mintha üldöznék a balesetek: 2000-ben egy charter-járattal fúródtak egy hóbuckának a kifutópályán, rá nyolc évre pedig férjével kettesben furikázott, amikor egy részeg asszony nekik ment. Ráadásul filmen sem maradt ki az élmény - 2004-ben szerepelt az Ütközések című moziban, és a kritika is elismerően nyilatkozott játékáról.

Balesetek sora

A színésznőt egyébként mintha üldöznék a balesetek: 2000-ben egy charter-járattal fúródtak egy hóbuckának a kifutópályán, rá nyolc évre pedig férjével kettesben furikázott, amikor egy részeg asszony nekik ment. Ráadásul filmen sem maradt ki az élmény - 2004-ben szerepelt az Ütközések című moziban, és a kritika is elismerően nyilatkozott játékáról.

Dia

	Nász-ajánlat	Néhány év kihagyás után 2009-ben tért vissza a csillogó vászonra - ezúttal a Nász-ajánlatban komédiázott Ryan Reynolds oldalán. Rajongói szerint a filmben még szexisebb és üdébb, mint valaha.	Kapcsolódó cikk:	"Nem a szeretőm!" A színésznő továbbra is tagadja, hogy összeszűrte a levet kollégájával »

Nász-ajánlat

Néhány év kihagyás után 2009-ben tért vissza a csillogó vászonra - ezúttal a Nász-ajánlatban komédiázott Ryan Reynolds oldalán. Rajongói szerint a filmben még szexisebb és üdébb, mint valaha.

Kapcsolódó cikk:
"Nem a szeretőm!" A színésznő továbbra is tagadja, hogy összeszűrte a levet kollégájával »

Dia

	Nem akar plasztikát	A Nász-ajánlatban bevallása szerint első ízben meztelenkedett a kamerák előtt. Bár ennek érdekében beiktatott egy kis fogyókúrát a forgatás ideje alatt, aprócska melleit nem állt szándékában felpumpáltatni. Úgy véli, nagy keblekkel nem is tudna mit kezdeni.

Nem akar plasztikát

A Nász-ajánlatban bevallása szerint első ízben meztelenkedett a kamerák előtt. Bár ennek érdekében beiktatott egy kis fogyókúrát a forgatás ideje alatt, aprócska melleit nem állt szándékában felpumpáltatni. Úgy véli, nagy keblekkel nem is tudna mit kezdeni.

Dia

	Világszerte népszerű	A szépséges színésznőt rengetegen kedvelik az egész világon. A Nász-ajánlat promóciós körútján a németországi Düsseldorfban éppúgy körbevették a sztárt, mint a világ más részein, amit ő higgadtan tűrt.

Világszerte népszerű

A szépséges színésznőt rengetegen kedvelik az egész világon. A Nász-ajánlat promóciós körútján a németországi Düsseldorfban éppúgy körbevették a sztárt, mint a világ más részein, amit ő higgadtan tűrt.

Dia

	Laza sztár	A magánéletben egyáltalán nem az a kikent-kifent, tűsarkakon tipegő nőci, mint filmbéli karaktere. Sokkal jobban kedveli a póló-farmer összeállítást.

Laza sztár

A magánéletben egyáltalán nem az a kikent-kifent, tűsarkakon tipegő nőci, mint filmbéli karaktere. Sokkal jobban kedveli a póló-farmer összeállítást.

Dia

	Nem szűkölködik	Sandra Bullocknak kétségtelenül van mit a tejbe aprítani: a Forbes 2007-es összeállításában a 15. helyen szerepelt a legtöbbet kereső női sztárok listáján. A színészi teendők mellett övé a Fortis Films produkciós vállalat, ezenfelül üzletasszonyként is tevékenykedik. 2006-ban megnyitotta kapuit a Bess Bistro Austinban, amit azóta már több vendéglátóhely is követett.

Nem szűkölködik

Sandra Bullocknak kétségtelenül van mit a tejbe aprítani: a Forbes 2007-es összeállításában a 15. helyen szerepelt a legtöbbet kereső női sztárok listáján. A színészi teendők mellett övé a Fortis Films produkciós vállalat, ezenfelül üzletasszonyként is tevékenykedik. 2006-ban megnyitotta kapuit a Bess Bistro Austinban, amit azóta már több vendéglátóhely is követett.

Dia

	Jótékony színésznő	A szépséges színésznő sokat jótékonykodik: két alkalommal is egy-egymillió dollárt ajánlott fel az Amerikai Vöröskereszt által létrehozott segélyező alapítványoknak.

Jótékony színésznő

A szépséges színésznő sokat jótékonykodik: két alkalommal is egy-egymillió dollárt ajánlott fel az Amerikai Vöröskereszt által létrehozott segélyező alapítványoknak.

Blog.hu ajánló
Fotó: