Ő volt Az istenek a fejükre estek szőke színésznője: friss fotókon a 75 éves Sandra Prinsloo
Sandra Prinsloo Kate Thompsont játszotta Az istenek a fejükre estek című filmben.

sandra-prinsloo-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az istenek a fejükre estek első része 1980-ban került a mozikba, a dél-afrikai-botswanai vígjáték sokak kedvence lett, nem véletlen, hogy a mai napig rendszeresen ismétlik a tévéadók.

Az újságíróból lett tanárnőt, Kate Thompsont Sandra Prinsloo játszotta, a színésznő 2022 szeptemberében lett 75 éves.

Sandra Prinsloo így néz ki most

A dél-afrikai színésznőt a legtöbben Az istenek a fejükre estek című alkotásból ismerhetik, a mai napig színészettel foglalkozik, jelenleg hazája egyik népszerű sorozata, a Die Testament sztárja. Érdekesség, hogy nem színésznőnek készült.

Sandra Prinsloo a Die Groot Ontbyt talkshow vendége volt idén ősszel.
Sandra Prinsloo a Die Groot Ontbyt talkshow vendége volt idén ősszel.
Fotó: YouTube/Die Groot Ontbyt

Eleinte balerinának készült. Édesanyja balettra járatta a tartása miatt, aztán ez egyre inkább a szenvedélyévé vált. Imádott táncolni, annak ellenére, hogy félénk gyerek volt, a színpadon mozogva kezdte felfedezni színészi képességeit, derült ki a Sarafina magazinnak adott interjújából. Az egyetemen dráma szakos hallgató volt, mert azt izgalmasabbnak találta, mintha egy szimpla alapképzést végzett volna el. Még ekkor sem hitt abban, hogy valaha is színésznő lesz, ám kapott egy színházi szerződést, amire végül beadta a derekát.

Karrierje elején számos olyan kollégája volt, akik nagy hatással voltak rá, ennek eredményeképpen a színház világa is nagy szerelmévé vált. Csak a színpadon több mint 100 produkcióban bizonyította tehetségét. A filmezést 1967-ben kezdte, a mai napig ő az egyik legjobban foglalkoztatott színésznő Dél-Afrikában. A sikerek ellenére voltak mélypontjai, több alkalommal is vissza akart vonulni.

sandra-prinsloo-2
Fotó: YouTube/Die Groot Ontbyt

- Három alkalommal is meggyőztem magam arról, hogy abba kellene hagynom a szakmámat. Az ember átmegy ezeken a dolgokon, és ennek sok köze van a fejlődéshez. Nem lehet állandóan csak fejlődni. Fokozatosan és lépésenként megy végbe a változás. Előfordul, hogy elérsz egy szintet, majd megállsz. Így fejlődünk emberként is. A színészeknél is ugyanez történik, és amikor az ember azokban a bizonytalan stádiumokban van, és nem tud továbbjutni előre, akkor egy kicsit lehangolttá válik. Manapság egyszerűen imádom és élvezem a munkát. Már nem aggódom a bizonytalanságok miatt.

2013-ban több évtizedes munkásságáért neki ítélték oda az ACT Lifetime Achievement-díjat. 2018-ban a Naledi Theatre-gálán is életműdíjat vehetett át.

Bud Spencer és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted Bud Spencer esküvői fotóit, amelyeket a sztár rajongói Instagram-oldalán osztottak meg.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük