Sandra Bullock gyerekei már ilyen nagyok: a 12 éves Louist és a 10 éves Lailát elvitte Disneylandbe
Sandra Bullock a gyerekeivel mulatott Disneylandben.

sandra-bullock-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sandra Bullockról és gyerekeiről csak ritka alkalmakkor készülnek felvételek, azonban tegnap Disneylandben örökítették meg őket.

Az 57 éves színésznő két gyermeket nevel, Louis fia 12, Laila lánya pedig már tízéves. Mindkettejüket örökbe fogadta, a gyereknevelésben természetesen párja, Bryan Randall is kiveszi a részét.

Sandra Bullock gyerekei

Az Oscar-díjas sztár és két csemetéje a floridai Disneylandben múlatták az időt. Végig maszk volt rajtuk, így a gyerekek arca nem látszik teljesen a fotókon, az azonban szembetűnő, hogy mennyire sokat nőttek, mióta utoljára láthattuk őket. A 12 éves Louisból például egy sportos kiskamasz lett. Már majdnem olyan magas, mint édesanyja.

profimedia-0690367976
Fotó: Profimedia

Lailáról is készültek képek, a kislánynak már szép, hosszú haja van. Bátyjához hasonlóan ő is vagány melegítőben volt. Sandra Bullock is laza öltözéket választott a családi programhoz, egy fekete leggingset és egy fehér pulóvert viselt. Valószínűleg nagyon élvezte a Disneylandben töltött órákat, ugyanis még egy Minnie egeres hajpántot is vett magának.

profimedia-0690368009
Fotó: Profimedia

Mindkét gyermekét adoptálta, 2010-ben határozta el, hogy adoptálni fog.

- Lecsapott a Katrina hurrikán New Orleansra, és egy belső hang azt súgta nekem, hogy ott van a gyerekem. Annyira furcsa volt - idézte egy 2018-as interjúját a Closer Weekly.

Bár sok kétség gyötörte az adoptálással kapcsolatban, azonban teljesen megérte, hogy belevágott ebbe. Ő volt a legboldogabb, amikor először tarthatta a karjaiban kisfiát. Louist születése évében, 2010-ben fogadta örökbe, a 2012-ben született Lailát 2015-ben vette magához.

A színésznő szerint fia egy nagyon érzékeny, bölcs és kedves gyermek, imádja a Pókember-filmeket és a japán animéket, lánya ambiciózus és okos, ráadásul nagyon jó a humora. 

Enrique Iglesias és Anna Kournikova szép családja

Képes összeállításunkban megnézheted a sztárpár három gyermekét.

Ezt is szeretjük