Samantha Fox és fekete hajú felesége: Lindával már 7 éve elválaszthatatlanok

Samantha Fox és felesége szerelme mesébe illő, igazi álompárt alkotnak.

samantha-fox-coverkep
beauty and style
Top olvasott cikkek

Samantha Fox, a ’80-as évek ikonikus énekesnője és párja, Linda Olsen hat év járás után kötötték össze az életüket 2022 nyarán, Angliában.

A szerelmesek már hét éve imádják egymást, sokszor kapják őket lencsevégre együtt a nagyobb eseményeken. A rajongók mindig nagy örömmel fogadják, amikor együtt látják őket, egymás iránti szeretetük és elfogadásuk sokakra inspirálóan hat.

Samantha Fox felesége, Linda

Samantha Fox feleségével igazán összeillő, harmonikus párost alkotnak együtt. Legutóbb egy díjátadó eseményen vettek részt Londonban, ahol nagyon édes kép készült róluk. Mindketten csinos, kivágott estélyiben feszítettek, miközben boldogan ölelték át egymást.

Az énekesnő nem számított rá, hogy előző kedvesének tragikus elvesztése után ismét rátalálhat a nagybetűs szerelem. 2015-ben veszítette el párját, Myra Strattont, aki rákban hunyt el. Egy évvel később találkozott Linda Olsennel, aki mindig nagy rajongója volt, már egészen fiatal korában is.

2016-ban, amikor Fox Norvégiában lépett fel, a nő egy meet and greet koncertjegyet vett a bulira. Ennek a jegynek köszönhetően még közvetlenül a fellépés előtt személyesen tudott találkozni és beszélni a sztárral.

A beszélgetésükkor már egyértelműen érezték a köztük lévő vonzalmat, amely internetes kapcsolattartásuk során egyre inkább kibontakozott. Négy év járás után jegyezték el egymást, Linda tette fel a nagy kérdést szerelmének 2020 Valentin-napján. Linda előző kapcsolatából két gyermeke született, Noah és Adam, akik nagyon büszkék édesanyjukra, és örülnek a boldog házasságának.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen összeillő párost alkot Samantha Fox és fekete hajú felesége, Linda Olsen.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük