Samantha Fox és ritkán látott édesanyja - Carole 70 fölött is éveket letagadhatna
Samantha Fox édesanyjára hasonlít.

samantha fox cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Samantha Fox volt a '80-as évek egyik legnépszerűbb énekesnője, a férfiak odáig voltak a szőke díváért.

Az 1966-ban született sztár a mai napig aktívan zenél, karrierje során egyik legnagyobb támogatója szeretett édesanyja volt, aki igyekezett mindenben segíteni őt.

Ő Samantha Fox édesanyja

Samantha Fox édesanyja, Carole március 18-án ünnepelte születésnapját, ennek alkalmából a sztár Instagram-oldalára több anya-lánya fotót is feltöltött. A képeket úgy tudod végignézni, ha a felvétel jobb oldalán látható fehér nyílra kattintasz.

Azt nem árulta el, hogy Carole pontosan hányadik születésnapját ünnepelhette meg, azonban mivel az énekesnő 54 éves lesz idén áprilisban, ebből kiindulva az asszony már biztosan hetven fölött jár. A friss képeket elnézve, Carole éveket letagadhatna a korából, inkább egy hatvanas éveiben járó nőnek néznénk.

Rajongóik is megdicsérték közös képeiket, többen megjegyezték, mennyire hasonlítanak egymásra, mások pedig azt írták, hogy úgy festenek egymás mellett, mintha nővérek lennének: "milyen csinos az anyukád", "ejha, akár ikrek is lehetnétek" - fogalmazták a bókokat a kommentelők.

Ezen a régi képen, amin a szüleivel látható, látszik, hogy az énekesnő édesanyjától örökölte a szépségét. Carole színésznőként kereste régen a kenyerét. A sztárnak apja, John Patrick Fox intézte a pénzügyeit, ám a férfi elherdálta a vagyona egy részét, alkohol- és drogfüggőségben szenvedett, Carole-lal és a lányával sem bánt túl szépen. Végül az énekesnő anyja 1988-ban elvált tőle.

A '80-as évek énekesnői így festenek ma

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a '80-as évek énekesnői.

Ezt is szeretjük