48 évesen szexibb, mint valaha! Salma Hayek friss fotókon mutatta meg nőies alakját
Salma Hayeket egy online magazin számára fotózták.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Salma Hayek 48 éves, de bevallása szerint soha nem érezte még magát ennyire szexinek, mint most - egyebek közt erről beszélt legújabb fotózásán, mely az Edit online magazin számára készült.

2005-ben egy premieren
Az Edit magazinban

Valóban, a színésznő varázslatosan néz ki az interjút kísérő képeken, a testén egyáltalán nem látszik, hogy már az ötvenhez közelít, annak ellenére, hogy állítólag nem tölti edzőteremben az idejét.

- Soha életemben nem edzettem, de mostanában jógázom. Igazából mindig kicsit husibb voltam, mivel szeretek enni, és hát a bort sem vetem meg. De azt kell mondjam, hiába leszek nemsokára 50, remekül érzem magam. Rosszabbul néztem ki fiatalon! Most elégedett vagyok a külsőmmel - vallotta be.

Mindemellett a karrierje is száguld, rengeteg felkérést kap, és elfoglaltabb, mint valaha. Az imdb.com szerint tavaly négy filmet is forgatott, és most is több filmes projektje van előkészületben, vagy tart az utómunkálatoknál.

- A vicces az, hogy én sem egészen értem, miért alakult így. Talán az lehet az oka, hogy ha az ember nem akarja görcsösen a dolgokat, akkor nincs befeszülve. A legjobb alakításaim még csak most következnek, talán éppen azért, mert a rendezők rám merték bízni azokat a szerepeket - mesélte a magazinnak.

Hozzátette azt is, hogy nehezen talál szerepet, hiszen elég alacsony, és meglehetősen nőies az alkata, szóval nem a tipikus szomszédlány-karakter, akivel sok mindent el lehet játszatni - ő viszont nem illik bele a filmes sztereotípiákba.

- Azt hiszem, az, amilyen jól a dolgaim most állnak, annak nincs köze a tervezéshez. Sokkal inkább a sorshoz. És én hiszek a sorsban - hangsúlyozta.

Salma Hayek ragyogott a bemutatón

Salma Hayek igazán lenyűgözően festett smaragdzöld ruhájában, amikor férje oldalán megjelent Párizsban egy divatbemutatón, nézd meg a fotókat!

Ezt is szeretjük