"Meghalhatott volna a baba" Nekiestek a színésznek, amiért 6 hónapos lányával így mutatkozott
Ryan Reynolds hibát követett el.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 27 éves színésznő, Blake Lively álmában sem gondolta, hogy a fotó, amit apák napján posztolt az Instagramon férjéről, Ryan Reynoldsról és kislányukról, a hat hónapos Jamesről, ekkora botrányt kavar majd.

A fényképen a színész látható, rajta pedig babahordozóban ott van kislánya is, akinek a lábacskái kilátszanak alul.

Veszélybe sodorta a babát?

A házaspár fotója hatalmas vitát robbantott ki a szülőségről, a rajongók egy csoportja ugyanis úgy gondolja, Ryan rosszul helyezte a babát a hordozóba, ami nemcsak kényelmetlen lehetett a picinek, hanem veszélyes is.

Mint utóbb kiderült, a gond éppen az, hogy James lábai alul kilógnak, mert így semmi nem segít neki, hogy kényelmesen üldögélhessen a hordozóban.

Ráadásul egészségtelen is a babának ez a testhelyzet, mert a csípője sem kap megfelelő alátámasztást, ami miatt csípődiszplázia alakulhat ki.

- Legyetek szívesek legközelebb elolvasni a használati utasítást, ha babaholmit vesztek, legalább olyan aprólékosan, ahogy a forgatókönyveket szoktátok - javasolta egy hozzászóló.

- A másik nagy probléma, hogy James feje ki sem látszik. Kapott egyáltalán levegőt? - aggodalmaskodott egy másik.

- Meghalhatott volna a baba! Miért sokkal fontosabb a sztároknak, hogy eltakarják a gyerekük arcát, mint az, hogy levegőt kapjon? - fakadt ki egy harmadik.

Blake és Ryan egyelőre nem fűztek kommentárt az esethez, de többször valószínűleg nem fordul elő, hogy rosszul helyezik a babájukat a hordozóba, hiszen 7300 hozzászólás talán őket is meggyőzte arról, nem így kellett volna.

Ezt is szeretjük