7 év a korkülönbség! A forgatáson szeretett egymásba az új álompár
Ryan Gosling és Eva Mendes kamerákon kívül is sok időt töltenek együtt, nagy titokban randiznak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hollywoodi sztárokkal gyakran előfordul, hogy egy közös forgatáson szeretnek bele egymásba, elég csak Brad Pittre és Angelina Jolie-ra gondolnunk, de a közelmúltban pontosan így járt például Emma Watson is.

A legfrissebb hírek szerint Ryan Gosling és Eva Mendes személyében az álomgyár legújabb sztárpárját köszönhetjük, akik a The Place Beyond the Pines című krimi jelenleg is zajló forgatásán melegedtek össze.

Csak idő kérdése volt

Utóbbi nem is olyan meglepő, hiszen a várhatóan 2013-ban bemutatásra kerülő moziban férjet és feleséget alakítanak, egy bennfentes szerint pedig mindig is vonzódtak egymáshoz, csak idő kérdése volt tehát, hogy mikor jönnek össze.

A US Weekly beszámolója szerint a 30 éves kanadai színészt és a 37 éves amerikai színésznőt a hétvége folyamán kapták lencsevégre őket, gesztusaik arról árulkodtak, hogy több van köztük, mint barátság.

A friss sztárpár ugyanis a kaliforniai Anaheim városában található Disneylandbe utazott, hogy egy romantikus turbékolás során pihenjék ki a fáradalmakat, és bár hétköznapi ruháikban igyekeztek kerülni a feltűnést, mégis kiszúrták őket.

Nem leplezték vonzalmukat

A szemtanúk elmondása szerint egyáltalán nem leplezték egymás iránti vonzalmukat, kézen fogva sétálgattak, összebújtak és csókolóztak, szemmel láthatóan fesztelenül érezték magukat egymás társaságában.

Az egész világot meglepte váratlan románcuk híre, hiszen a szexis latinát júniusban és júliusban Jason Sudeikis humoristával látták többször vacsorázni, sőt, mi több, egy parkolóban állítólag csókolóztak is.

Ryan Goslingot pedig nemrég Olivia Wilde-dal hozták hírbe, aki az év elején vált el férjétől, Tao Ruspoli hercegtől, és most független nőként randevút randevúra halmoz.

Ryan Gosling egyébként járt Kirsten Dunsttal, 2002 és 2003 között a nála 16 évvel idősebb Sandra Bullockkal randevúzott, az elmúlt években pedig Rachel McAdamsszel élt együtt, akivel 2008-ban szakított.

Ezt is szeretjük