8 év után vége! A színészházaspár beadta a válási papírokat
Rutina Wesley, a True Blood című sorozat sztárja nyolc év után elválik színész férjétől.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A True Blood - Inni és élni hagyni sztárja, Rutina Wesley nyolc év házasság után úgy döntött, elválik férjétől.

Jacob Fishel szintén sorozatokban szerepelt, de kevésbé sikeresen, mint felesége.

Nyolc év után vége

Rutina Wesley 2001-től a híres New York-i színészképző, a Juilliard tanulója volt. 2005 májusában végzett. Itt barátkozott össze Nelsan Ellis színésszel, aki a True Blood - Inni és élni hagyni című sorozatban később kollégája lett.

Az HBO sikerszériájába 2007-ben választották ki a vámpír Tara Thornton szerepére. Azért esett rá a választás, mert ő volt az első, aki megmutatta a karakter sebezhető oldalát is. 

A már hat évadot megért vámpíros sorozatot 2008 szeptemberében kezdték vetíteni Amerikában, majd rövidesen Európában is sikeres lett. Magyarországon az HBO és az AXN csatornák vetítik.

Juilliard nemcsak a 34 éves színésznő későbbi filmes karrierjére volt hatással: itt ismerte meg férjét, Jacob Fishelt is, akivel a lediplomázásuk után, 2005-ben házasodtak össze. Nyolc év után aztán Rutina Wesley beadta a válási papírokat. A házasság felbontásának okaként a szokásos kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott.

Férje nem futott be

Jacob Fishel ugyancsak sorozatokban próbál érvényesülni: láthattuk a Döglött akták, a Médium, a Gyilkos számok és Nyomtalanul egy-egy epizódjában, de csak mellékszereplőként. 2009 óta pedig egyáltalán nem kapott filmszerepet.

A TMZ értesülései szerint Rutina Wesley próbálja elérni, hogy a férfi ne tehese rá a kezét vagyonára, és arra kérte a bírót, utasítson el minden erre vonatkozó igényt.

Ezt is szeretjük