Ettől te is padlót fogsz! Pufók csúfság volt kamaszkorában a nők kedvence

Russell Brand minden tekintetben előnyére változott az évek során.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Láttuk már nagyon sok szupersztár gyerekkori fotóját, ám ezek közül egyértelműen kiemelkedik Russell Brandé, aki kamaszkorában bizony korántsem volt az a sármos szívtipró, mint manapság.

A COED magazin kutatta fel a korábban még sosem látott fényképet, ami a 35 éves angol énekes-színészről középiskolás korában készült, és bizony szinte lehetetlen ráismerni Katy Perry férjére!

Nem volt a lányok kedvence

A leleplező kép tanúsága szerint Russell Brand ugyanis egy meglehetősen pufók és komoly srác lehetett a nyolcvanas évek végén, és az sem tűnik rosszindulatú kijelentésnek, ha azt mondjuk, ezzel a külsővel nem lehetett a lányok kedvence.

A hazánkban elsősorban színészként ismert híresség mindenképpen előnyére változott az évek során. Egyrészt megdöbbentően lefogyott, aminek köszönhetően arcvonásai szinte átrendeződtek.

Másrészt a gengszterfilmeket idéző frizurájától is megérte megszabadulnia, stylistjai pedig kétségkívül értik a dolgukat, Brandet ugyanis mintha egyenesen kicserélték volna - nem véletlenül hevernek lábai előtt a hölgyek.

Vadnak tartja házasságát

Ám a Lepattintva című romantikus vígjáték sztárját egy ideje már hidegen hagyják nőnemű rajongói, élete szerelmét, Katy Perryt ugyanis mintegy másfél év járás után 2010. október 23-án vezette oltár elé.

Házasságuk kapcsán Brand azt nyilatkozta a Cosmopolitannek, meglehetősen vadnak tartja, hogy élete hátralévő részét Katyvel tölti el, és sosem gondolta volna, hogy ilyen fiatalon megállapodik majd.

Russell Brand fiatal kora ellenére sűrű életet tudhat már a háta mögött: legyőzte heroin- és szexfüggőségét, illetve alkoholizmusát, emellett volt már bulimiás, élete egy időszakában pedig rendszeresen vagdosta magát.

Ezt is szeretjük