Halálos vírus fertőzte meg a Harry Potter sztárját, Rupert Grintet
A Harry Potter-filmek sztárját napokig nélkülöznie kellett a stábnak, mert megfertőződött a sertésinfluenzával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rupert Grint sajnálatos módon elkapta a sertésinfluenza-vírust, adta hírül a People.

A húszéves brit színész az utolsó Harry Potter-film, a Harry Potter és a halál ereklyéi jelenleg is zajló forgatásán fertőződött meg. Így a stábnak néhány napig nélkülöznie kellett a Ron Weasley-t alakító sztár jelenlétét és munkáját.

Aggodalomra azonban semmi ok, nyugtatta meg a közvéleményt az ifjú színész szóvivője. Grint ugyanis már jól van, és a tervek szerint ő is tiszteletét teszi majd a Harry Potter és a félvér herceg ma esti londoni díszbemutatóján, amelyet rajongók ezrei várnak izgatottan.

Betegsége nem fertőző

– Néhány napra betegszabadságra ment Rupert Grint, mivel elkapta a sertésinfluenzát. Mostanra azonban már teljesen meggyógyult.

A tervek szerint ő is részt vesz az új Harry Potter-film díszbemutatóin, melyekre a héten kerül sor, majd visszatér a forgatásra. Orvosai szerint esetében enyhe lefolyású betegségről volt szó, és Grint nem fertőz – oszlatta el az aggódó hívek félelmeit az ifjú színész szóvivője.

Grint saját bevallása szerint a kezdetektől fogva imádója Rowling népszerű regényciklusának. Nem véletlenül volt az az álma, hogy ő is szerepelhessen a kultikus rajongással övezett varázsló kalandjait feldolgozó filmekben.

A meghallgatásra egy videót küldött magáról, amin arról rappel, hogy mennyire szeretné megkapni a szerepet.

Ez végül sikerült is neki, azóta pedig valamennyi Potter-moziban feltűnt. Évi 4 millió dolláros bevétele tükrében nem meglepő, hogy a Forbes 2007 decemberében a 16. helyre sorolta a 25 év alatti legjobban kereső sztárok listáján.

Ezt is szeretjük