Még nagyobb melleket akar a dúskeblű Rosie Perez
Rosie Perez bármennyire is elégedett magával, úgy véli, eljön az idő, amikor kénytelen lesz kés alá feküdni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Még a sztárok között is akadnak olyanok, akik képesek kibékülni az öregedéssel. Rosie Perez viszont határozottan nem tartozik közéjük.


A 45 éves, Puerto Ricó-i szülőktől származó színésznő ugyanis nemrég éppen arról beszélt, hogy szeretné amúgy sem kisméretű melleit még nagyobbra cserélni.

Állítása szerint azért, mert úgy érzi, csak így tud versenyezni a nálánál fiatalabb hollywoodi szépségekkel.

Keményen küzd

- Szerintem ez is a nőgyűlöletből fakad. A pasik egyre fiatalabb nőket akarnak, így sugallva a negyven fölöttieknek, hogy nekik már lejárt az idejük.

Persze mi ésszel kezeljük a dolgot, és inkább úgy gondolkodunk: Oda se neki! Hiszen még mindig gyönyörűek vagyunk! - filozofált a sztár egy magazinnak.

És ha kell egy kis segítség ahhoz a bizonyos szépséghez, akkor a színésznő minden lehetőséget meg fog ragadni - akár a mellét is megplasztikáztatja, ha arról van szó.

Azt azonban tagadja, hogy tekintélyes kebelméretét egy korábbi műtétnek köszönheti, ezért időről időre fontosnak tartja hangsúlyozni, hogy jelenlegi buja dekoltázsa a természet adománya.

Rosie Perez a nyolcvanas években koreográfusként kereste a kenyerét - olyan sztárok videoklipjeiben működött közre, mint Janet Jackson, Bobby Brown és Diana Ross. Egy táncklubban felkeltette a rendező, Spike Lee figyelmét, akitől végül első filmszerepét is kapta - ez volt az 1989-es Do the Right Thing.Ezután olyan sikermozikban szerepelt, mint a Zsákolj, ha tudsz!, a Sorsjegyesek vagy a Fiúk az életemből. De a Nickelodeonon látható Go, Diego, Go! című rajzfilm egyik karakterének - nevezetesen a kamerának - is ő kölcsönzi a hangját. Tehetsége elismeréseként 1993-ban Golden Globe-ra és Oscarra is jelölték a Félelem nélkül című filmben nyújtott alakításáért.
Ezt is szeretjük