Ijesztővé plasztikázták Rosie Perez bájos arcát
Az egykor vonzó színésznőre alig lehet ráismerni, olyan megdöbbentő módon szabták szét arcát a plasztikai sebészek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rosie Perez még csak 44 éves, ám a róla készült fotók tanúsága szerint neki is sikerült túlzásba vinnie a plasztikáztatást.


Az amerikai színésznő megdöbbentő átalakuláson ment keresztül az elmúlt évek során, a sebészek ugyanis teljesen szétszabták egykor bájos arcának vonalait. Ennek köszönhetően Perez feje úgy néz ki, mint a Sikoly-filmekben a gyilkos által viselt fehér maszk.

Megdöbbentő látni az ehhez hasonló eseteket, amikor gyönyörű nők és sármos férfiak döntenek úgy, hogy kés alá fekszenek a megfiatalodás vagy a további szépülés reményében - ám mindennek éppen az ellenkezőjét érik el.

Nem véletlenül tűnik úgy, hogy Hollywoodban mindennap Halloween van, hiszen tucatjával szaladgálnak az utcákon rémmé műtött hírességek.

Egykor vonzó nő volt

Ráadásul a Puerto Ricó-i származású színésznő rendkívüli szépséget örökölt felmenőitől, ezért különösen fájdalmas látni, milyen kíméletlen módon szabadították meg az orvosok egykori szexepiljétől.

De hát ki tudna ellenállni a csábításnak, ha van egy zsák pénze, amiért cserébe bármilyen elképesztő kívánságát teljesítik a szépészeti beavatkozások szakértői?

A Brooklynban nevelkedett Rosie Perez a nyolcvanas évek végén a Soul Train nevezetű tévéműsor egyik táncosaként debütált a tévében. Az egykori bombázót ugyanis kiváló mozgáskészséggel áldotta meg a sors, amit ügyesen kamatoztatott a zeneiparban: többek között Janet Jackson, Diana Ross és LL Cool J számára koreografált videoklipeket.

Táncosból Oscar-jelölt lett

Filmes karrierjét Spike Lee rendezőnek köszönheti, aki egy táncklubban fedezte fel, nem sokkal később pedig szerepet ajánlott Pereznek Szemet szemért című drámájában.

Az 1993-as Félelem nélkül című filmben nyújtott alakításáért a legjobb női mellékszereplő Oscar-díjára jelölték, de abban az évben a 11 éves Anna Paquiné lett az aranyszobor.

Legutóbb egy meglehetősen mókás szerepben láthattuk a hazai mozikban: az Ananász expressz című komédiában ő játszotta Carol Brazier korrupt rendőrt.

Ezt is szeretjük