Jason Statham párja anyaszült meztelenül pózolt a címlapon: elfogadta, hogy változik a teste
Rosie Huntington-Whiteley az Elle kedvéért szabadult meg a ruhájától.

jason-statham-rosie-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jason Statham párja és hároméves kisfiának édesanyja, Rosie Huntington-Whiteley korunk egyik leggyönyörűbb modellje. 2003-ban, 16 éves korában kezdte a szakmáját, a Levi's egyik reklámjában szerepelt, 2004-ben már a Teen Vogue-ban láthatták, ugyanebben az esztendőben debütált a kifutón New Yorkban, a legendás Naomi Campbell oldalán bizonyíthatott.

2006-ban a Victoria's Secret egyik angyala lett, ezután egyre nagyobb felkéréseket kapott, olyan cégek szerződtették le, mint a Burberry, a Givenchy, a Versace, a Valentino, a Prada vagy a Dolce & Gabbana. Az áprilisban 33. születésnapját ünneplő modell az Elle legújabb száma kedvéért kilépett a komfortzónájából, és meztelenül szerepelt a címlapon.

Rosie Huntington-Whiteley meztelen címlapja

A modell Instagram-oldalán osztotta meg a fekete-fehér címlapfotót, amelyen teljesen meztelenül látható. A képet Quentin Jones divatfotós készítette róla. A lapnak interjút is adott, amelyben hangsúlyozta, hogy teljesen normális, hogy az embernek folyamatosan változik a teste, szerinte ezt a jelenséget mindenkinek el kell fogadnia. Ennek hirdetése kapcsán vállalta el a merész fotózást.

- Még csak 33 éves leszek, de most már kezdem látni a kis szarkalábakat az arcomon, és a testem sem teljesen olyan, mint amilyen a gyermekem születése előtt volt, de én ezt elfogadtam, együtt tudok élni ezekkel a változásokkal - fogalmazta a 18 éve modellkedő sztár, majd hozzátette:

- Természetesen ismerem magam, és ahogy öregszem, elutasítok minden olyan ajánlatot, ami meg akarja határozni, hogyan nézzek ki, vagy milyen legyek. Az anyukám sokszor mondja nekem, mindig is olyan kislány voltam, aki sosem szerette, ha megmondják neki, mit csináljon, és ugyanezt tapasztalom a kisfiam esetében is.

A projektjeiről is beszélt, a Marks & Spencerrel évek óta közreműködik, fehérneműket terveznek együtt, de a smink- és bőrápolási iparban is egyre aktívabban részt vállal, a Rose Inc.-t 2018-ban alkotta meg. Az év második felében újfajta termékekkel rukkolnak elő, olyan kozmetikai kencéket fejlesztenek ki, amiket bioanyagokból állítanak elő.

- Tetszik, ahogy átalakult a szépség- és bőrápolás ipar. Nekem mindig is nagyon pattanásos volt az arcom, emiatt nekem kifejezetten fontosak a bőrápolási termékek. Persze mindig van valami, ami miatt komolytalannak és felületesnek tartják a szépségápolási termékeket, de ez van. Viszont ha végiggondoljuk, ezek az apró szépségápolási trükkök komoly változásokat hozhatnak egy ember életében - tette hozzá.

Meghanról ilyen felvételek is készültek, mielőtt hercegné lett

Képes összeállításunkban megnézheted Meghan hercegné merészebb fotóit.

Ezt is szeretjük